Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 19 éve álompár: így változtatta meg házasságukat a Dancing with the Stars

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita évekkel ezelőtt döntöttek úgy, hogy kilépnek a rivaldafényből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 19 évvel ezelőtt kiderült, hogy a Barátok közt két sztárja, a Balassa Imit alakító Kinizsi Ottó és Szilágyi Andrea megformálója, Deutsch Anita egymásba szeretett, sokan szkeptikusan fogadták a kettősüket.

Akadtak, akik a köztük lévő nyolc év korkülönbség miatt nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, mások fiatalságukat hozták fel esetleges buktatóként. A színésznő 28 éves volt kapcsolatuk elején, míg majdani férje csupán 20.

Kinizsi Ottót megváltoztatta a Dancing with the Stars

Az idő őket igazolta. 2004-ben kötötték össze az életüket, és boldogságuk azóta is töretlen. Két gyönyörű lányt nevelnek együtt, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

Szülőként tudatosan odafigyeltek arra, hogy gyermekeiknek semmi hátránya ne származzon abból, hogy az édesapjukat és az édesanyjukat az egész ország ismeri. Évek óta száműzték az életükből a rivaldafényt, a főváros szélén, szinte falusi körülmények között élnek. 

Deutsch Anita ugyan szeret szerepelni, de civil munkája mellett ma már csak olyan produkciókat vállal, amelyekhez szívesen adja az arcát. Kinizsi Ottóval más a helyzet, ő nem élvezi, ha a figyelem középpontjában van.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem vagyok az a típus, aki szereti az ezzel járó felhajtást. Annak idején ezért is döntöttem úgy, hogy a színjátszást feladva átállok, úgymond, a sötét oldalra, és rendező leszek. Mindig is szerettem volna az lenni. Ebben különbözünk Anitával, ő jobban szereti a színpadot, én viszont régóta leszámoltam a hírnévvel járó szerepléssel. Ezt a táncos show-műsort viszont nekem találták ki.

Nincs ármánykodás, csak a teljesítmény számít, versenyezni pedig nagyon szeretek.

Bakancslistás álmom volt, hogy szerepelhessek benne - árulta el a Story magazinnak 2021 októberében.

Már a Dancing with the Stars első évadában is szívesen parkettre lépett volna, így hatalmas vágya vált valóra, amikor a készítők felkérték a második szezonra. Természetesen, ha valaki bevállal egy ilyen jellegű megmérettetést, annak számolnia kell azzal, hogy a mindennapjai teljesen átalakulnak.

deutsch anita kinizsi ottó
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ez az ő esetében sincs másként, szinte éjjel-nappal a próbateremben van, azonban ez egyáltalán nincs rossz hatással a családi életére, sőt felesége kifejezetten hálás a műsornak, hiszen kedvese olyan, mintha kicserélték volna.

- Nagyon szerette volna ezt, és őt nagyon boldoggá teszi. Akármennyire fáradt, ha hazajön, mindig sugárzik. A lányokkal azt beszéltük, hogy olyan, mintha fiatalodott volna tíz évet, mert nagyon jót tesz a lelkének. Úgyhogy nagyon hálásak vagyunk ezért, hogy most egy boldog, feltöltött, tervekkel és vágyakkal teli apukát és férjet kapunk idehaza - ezt már Deutsch Anita mesélte a Tények Pluszban.

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük