Király Viktor kénytelen volt megszólalni: a friss pletyka miatt betelt nála a pohár

Király Viktor az Instagramon fakadt ki a házassági válságát érintő legfrissebb pletyka után.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor házasságának megromlásáról február eleje óta pletykálnak, és bár a hónap közepén még azt nyilatkozta, minden rendben van a családjával, február 22-én a Tények Pluszban elismerte, hogy egy ideje tényleg hullámvölgyben vannak a feleségével

Arról is beszélt, hogy Király-Virág Anitával egyetértenek abban, hogy a gyerekünk nyugalma és boldogsága a legfontosabb, ezért többet nem szeretnének nyilatkozni a témáról.

Király Viktor reagált a pletykára

Az elmúlt hetekben egyikük sem szólalt meg, mégis rendre újabb pletykák látnak napvilágot: egy meg nem nevezett barát például azt állította, hogy ugyan közös utazást terveztek, a felesége kisfiukkal az énekes nélkül utazott wellnessezni, és utóbbi teljesen összetört, már-már belebetegszik az egész helyzetbe. 

kiraly-viktor
Fotó: Profimedia

Király Viktor megelégelte a név nélkül megjelent híreszteléseket, és a 24 óráig elérhető Insta-storyjában szólalt meg. 

- Nem szoktam ilyet csinálni, nem szoktam reagálni újságcikkekre és kommentekre, mert nem érdekel, de most már kezd kicsit elég lenni. Én már kijelentettem, hogy igenis vannak problémák, amin nekünk dolgozni kell, ezen kívül nem szeretnék nyilatkozni semmit. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arra kért mindenkit, hogy nyugodjanak meg, feleségével dolgoznak a kialakult helyzeten, ahogy minden normális, felnőtt házaspár. Nem hiszi, hogy a helyzetük egyedi, más kapcsolatokban is vannak problémák. 

Mi is emberek vagyunk, nekünk is vannak problémáink, amin dolgozni kell.

Király Viktor és Anita 2019 novemberében a Spanyolországban megrendezett MTV Europe Music Awardson.
Király Viktor és Anita 2019 novemberében a Spanyolországban megrendezett MTV Europe Music Awardson.
Fotó: Profimedia

- Ez a kedves, névtelen barát, aki folyamatosan nyilatkozik, hogy ő tudja, mik az igazi problémáink, én hogy viselem az egészet, az Anita hogy viseli… Ki vagy? Ki ez a kedves barát? Gyere hozzám - üzente a nevét nem vállaló informátornak. 

Azt is odaszúrta neki, hogy hívja fel, barátként biztosan tudja a számát, vagy keresse fel, és ad neki tízezer forintot, amennyit egyes bulvárlapoknál az olvasóriporterek kereshetnek egy-egy fotóval, információval. 

Less be Király Viktor otthonába!

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük. 

Ezt is szeretjük