Király Viktor feleségét fel sem ismerni: 12 évvel ezelőtt Anita nagyon másképp nézett ki

Király Viktor és felesége 2010-ben találkoztak, ekkor készült róluk az első közös fotójuk, amelyen Anitát alig ismerni fel.

Király Viktor felesége régen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Viktor és felesége, a Hatoslottó egyik háziasszonya, Király-Virág Anita 2022-ben ünneplik kapcsolatuk ötödik évfordulóját. 2020 januárjában jelentették be, hogy egy titkos szertartás keretein belül összeházasodtak, akkor azt is elárulták, az esküvőjükön már hárman vettek részt. Kisfiuk, Kolen édesanyja pocakjában volt, amikor kimondták az igent.

Első találkozásuk azonban sokkal régebbre tehető: útjaik 12 esztendővel ezelőtt keresztezték egymást először. Az akkor 18 éves Anitát életében először engedték el a szülei Budapestre bulizni: barátnőjével, aki rajongott az énekesért, egy Király Viktor-koncertre mentek szórakozni.

Király Viktor felesége régen

A fellépés után még egy közös fotó is készült róluk. Anita akkor úgy mosolygott az énekes mellett, hogy meg sem fordult a fejében, egyszer ő lesz a férje, a gyermeke édesapja. A szóban forgó képen még teljesen máshogy festett. Frufrus frizurája nélkül, kihúzott szemöldökkel és szemekkel alig lehet felismerni.

Jó pár évvel ezután egy szórakozóhelyen futottak össze megint, ahova a csinos anyuka ismételten az egyik barátnőjével ment el. Ott találkozott egy ismerősével, aki bemutatta Király Viktornak.

- Így indult életünk első közös beszélgetése, angolul. Elvonatkoztattam attól, hogy híres, igyekeztem átlátni a szitán, a lelkére figyeltem. Úgy gondolom, nem véletlen az időzítés, hogy mikor találtunk egymásra - emlékezett vissza a Story magazinnak Anita.

királyék
Fotó: TV2/Mokka

Érdekesség, hogy az édesanyja előre látta, egy napon a híresség oldalán fog kikötni. Az első találkozásukat megelőzően egy teljesen hétköznapi beszélgetésben vetette fel neki ezt a dolgot.

- Elmesélte, hogy nemrég látta Viktort a tévében, valami kvízműsorban, és megfigyelte, mennyire helyes, vidám, jókedvű, aranyos egy fiú, és szerinte nekem pont ilyen pasi kéne… A vicc az, hogy pár héttel később megismerkedtem vele az említett buliban.

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Majka 2021 nyarán is úgy döntöttek, hogy közösen utaznak. Júniusban a festői szépségű Ciprusra esett a választásuk, itt töltöttek el pár napot családi körben. Az előbbi énekes oldalán felesége bikinis fotója vitte a prímet, követői nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű nő Anita. 

Pápai Joci szép, szőke felesége bikiniben: Anitával Cipruson nyaraltak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Sztárban Sztár 2017

Ezt is szeretjük