2 éve még az utcán élt - Most odáig vannak érte az RTL Klub nézői
Kevin menhelyi kutyából lett az RTL Klub Pacsi! című műsorának sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két éve került menhelyi gondozásba Kevin kutya, aki azóta nemcsak szerető családra talált, de a média világába is belekóstolhatott. Az RTL Klubon futó, Pacsi! című kutyás reality-magazin immár harmadik évadában május 4-től, szombat délelőttönként újra az örökbefogadás fontossága mellett kampányol gazdája, Molnár Karesz oldalán.

- Kevint egy csepeli kertből dobta ki előző gazdája, és, bár a chipszáma alapján visszajuttatták volna az utcán talált kutyust, a továbbiakban már nem volt kívánatos a jelenléte előző otthonában. Április 16-án került az utcáról az Illatos úti ebrendészeti telepre, majd a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába, ahol nagyon szerencsés módon alig másfél hónapot kellett eltöltenie, amíg örökbe fogadtuk - árulta el a Pacsi! műsorvezetője, Molnár Karesz. 

kevin-kutya-gazdaja
Fotó: Vizslafotózás/Göblyös Péter

- Sajnos azonban nagyon kevés olyan kutyáról tudunk, akinek ilyen hamar rendbe jön a felelőtlen gazdája miatt kisiklott élete.

Tele vannak a menhelyek otthontalan, kidobott kutyusokkal, miközben sokan rengeteg pénzt kiadnak egy-egy négylábúért. 

Sajnos még mindig az a beidegződés, hogy egy olyan kutyánál, aki nem kölyökkorában kerül a családba, nehezen, vagy egyáltalán nem alakul ki kötődés. Ez hatalmas ostobaság! Szakemberek segítségével az ilyen és ehhez hasonló sztereotípiákra is reflektálunk a Pacsi!-ban.

A kutyás reality-magazin harmadik évadában a praktikus, informatív tartalom mellett számos megható történetet is megismerhetnek az RTL Klub nézői. 

- A műsorunk egyedisége abban rejlik, hogy az első találkozás és az örökbefogadás közben is ott vagyunk a családokkal, így a nézőink közül bárki átélheti ezeket az igazán intim, szívmelengető pillanatokat. Sokan írták már üzenetben, hogy a Pacsi! hatására döntöttek az örökbefogadás mellett, és olyan is van, aki azért fordul hozzánk, hogy a kiválasztásban segítsünk neki. Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kutyatartás hatalmas felelősség, és komoly anyagi elköteleződést is jelent.

kevin-kutya-pacsi
Fotó: Vizslafotózás/Göblyös Péter

- A felelős állattartás nem cuki! Nem áll meg ott, hogy egy trendi hámot és csilli-villi etetőtálat veszünk a kutyusunknak. Ha azonban betartjuk a szabályokat, törekszünk az egyensúlyra, és figyelünk a körülöttünk élő nem kutyások igényeire is, akkor rengeteg olyan pillanattal gazdagodhatunk, amit csak egy kutyától kaphatunk meg.

Peller Anna duci tiniből gyönyörű színésznő-műsorvezető lett

Peller Anna és Lukács Miki a nagy nyilvánosság előtt is vállalják, nem mindig úgy néztek ki, mint most. Míg előbbi gyerekként túlsúllyal küzdött, utóbbi vékonyka fiú volt, aztán tíz évvel ezelőtt izmosra gyúrta magát. 

Ezt is szeretjük