Az RTL Klub szívtipró sorozatsztárja volt - Most Németországban tetovál

A munkáról és a magánéletéről is vallott Törőcsik Dani.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Törőcsik Dani, az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja a sorozat 2013-as indulásától egészen 2017-ig volt látható a képernyőn, majd egy rövid időre visszatért 2018-ban is. Mostanában kevesebbet hallani róla, hiszen már két éve Hamburgban él, és tetoválóként dolgozik - erről is mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Kétlaki életre rendezkedik be Törőcsik Dani

Törőcsik Danit tetoválóként a 2019-es Playboy Man of the Yearen Az év alkotója kategóriájában jelölték, amit nagy örömmel fogadott. Április 11-én kiderül, díjra sikerül-e váltania a jelölését. (A hat kategóriát és jelöltjeiket cikkünk végén találod.) 

- Tisztában vagyok vele, hogy a szakma sosem fog elfogadni a tévés múltam miatt. Itt sem egy konkrét szakmai team jelölt engem, ez egy közönségdíj - de akkor is a munkámról mond pozitív véleményt - mondta a műsorban a 33 éves férfi. 

torocsik-dani-rtl-klub-840
Fotó: RTL Klub

Bár gyakran látogat haza, nem tervezi, hogy véglegesen visszaköltözne, inkább az ingázás tűnik a megfelelő megoldásnak számára.

- Az itthoni életből hiányzott a nyugalom, hogy munka után csak magammal tudjak foglalkozni. Ugyanakkor külföldön kívülállónak érzem magam, hiszen a családom, az igazi barátaim idehaza élnek. Épp ezért valószínűnek tartom, hogy - bár szeretnék kétlaki életre berendezkedni - a bázisom Budapest marad.

Hosszabb távra keresne párt

- Itthon és külföldön is több a női vendégem, olyan 85% körül alakul. Érdekes módon azt tapasztaltam, hogy, ha le kell venni a felsőt a tetoválás miatt, a német nők gond nélkül megteszik, a magyarok sokkal szemérmesebbek.

Bár az egykori sorozatsztár nem unatkozik, jelenleg nincs párkapcsolata. Ugyanakkor érzi, lassan hiányzik valaki az életéből.

- Az elmúlt másfél évben sokat változtam, a párkeresés szempontjából is változtak a prioritások. Már nem akarok minden este más nővel bulizni. Emiatt elég nehéz most párkapcsolatot kialakítanom, már hosszabb távon gondolkozom.

A Playboy Man of the Year 2019 kategóriái és jelöltjei

Alkotók 
Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf
Pataki Ádám, cukrászmester
Törőcsik Dániel, tetoválóművész
Deák Kristóf, rendező 
Merő Péter, divattervező

Sportolók
Baji Balázs, atléta
Gulácsi Péter, focista
Liu Shaolin Sándor, gyorskorcsolyázó
Bácsi Péter, birkózó 
Tóth Tamás, paralimpikon úszó 

Előadóművészek 
Szakács Gergő
Fehérvári Gábor Alfréd Freddie
Diaz 
Járai Márk 
Gömöri András 

Influencerek
Abosi Barni, Youtuber
Csenki Patrik alias Unfield, Youtuber
Winkler Róbert, újságíró
Tóth Attila, fitnesz modell 
Kempf Zozó, extrémsportoló  Ikon
Csuja Imre 
Frei Tamás
Geszti Péter 
Horváth Charlie
Lukács László, a Tankcsapda frontembere Múzsa
Rubint Réka
Rujder Vivien
Tóth Gabi
Molnár Andi 
Nagy Réka 

Magyar sztárok tanult szakmája

Több ismert magyar énekesnő az egészségügyben dolgozott a karrierje elején, és szívesen emlékszik vissza azokra az időkre. Összegyűjtöttük, mely kedvenceink váltottak sikeresen hivatást, és lett belőlük ünnepelt sztár.

Ezt is szeretjük