Keszthelyi Vivien és Schumacher fia között dúl a szerelem: 4 éve elválaszthatatlanok
Keszthelyi Vivient és David Schumachert az autóversenyzés szeretete hozta össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keszthelyi Vivien és David Schumacher kapcsolata a közös szerelemnek köszönhetően szökkent szárba: mindketten kis koruk óta rajonganak az autóversenyzésért. 

A 2017-es év végén találkoztak először a pályán, de csak pár hónappal később, 2018 februárjában váltak egy párrá.

Keszthelyi Vivien és David Schumacher kapcsolata

Ennek hátterében nagyon praktikus indok áll: meg akarták várni, hogyan alakulnak a későbbi versenyeik. Úgy gondolták, ha egyiküket fél évre Amerikába szólítja a kötelesség, míg másikuk a világ ellenkező felén él, nincs értelme belebonyolódniuk egy kapcsolatba.

- Hál’ istennek pont úgy jött ki, hogy nekem is és neki is Ázsiába kellett mennie. Ma pedig mindig úgy rendezzük a versenyeinket, hogy tudjunk találkozni, és ott is tudjunk lenni a másik megmérettetéseire - árulta el Keszthelyi Vivien a Life TV Ébredj Velünk! című műsorának vendégeként.

Immár négy éve, hogy elválaszthatatlanok. Rengeteg időt töltenek együtt, és már össze is költöztek. Salzburgban élnek a közös otthonukban. Mint minden párnál, náluk is előfordulnak apróbb veszekedések, főleg a rendrakás terén. Megesik, hogy a csinos sportolónőnek rá kell szólnia párjára, hogy ne a szennyes mellé dobja le a koszos ruhákat.

Ellenben az autóversenyzésen sosem szoktak összekülönbözni. Ugyanaz az álmuk, a dobogó legmagasabb fokán állni, ennek elérésében pedig mindenben segítik és támogatják egymást.

Felmerülhet a kérdés, hogy a hétköznapi utazásaik során melyikük ül a volán mögé. Keszthelyi Vivien örömmel vállalja magára a sofőrszerepet, ám ennek kedvese nem mindig örül, ugyanis a lány a tempós vezetés híve még a hétköznapokban is, míg Schumacher inkább ráérős típus.

A Liu testvérek édesanyja

A Liu testvérek anyukája, Szabina négy gyermek édesanyja. Két fián kívül két lánya van: a nagyobbik 17, a kisebbik négyéves. A csinos, szőke hajú anyuka fiatalos külseje alapján nehéz lenne megmondani, hogy felnőtt gyerekei is vannak. 

Ezt is szeretjük