Keresztes Ildikó ismét plasztikáztatott: észreveszed arcán a változást?
Keresztes Ildikó a száját, illetve a körülötte található barázdákat töltette fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó előadóművészként fontosnak tartja, hogy a színpadon mindig a legjobb formáját hozza, nőként pedig fontosak számára a pozitív visszajelzések. 

A Hot! magazinnak azt mondta, mint sok nő, ő is mindig úgy érzi, van mit javítani a külsején, ugyanakkor nem híve a mértéktelen plasztikázásnak. 

Keresztes Ildikó feltöltette a száját

- Nem akarok parodisztikus figurává válni! Csak egyszerűen bármelyik életszakaszomban elégedetten szeretnék belenézni a tükörbe. (…) Sosem engedném, hogy plasztikafüggővé váljak! Ilyenről szó sem lehet! Fontos számomra a mértékletesség és az igényesség - mesélte a hetilapnak. 

Az énekesnő első plasztikai műtétjére jó pár évvel ezelőtt vállalkozott: az orrplasztikának nem csak esztétikai, hanem porcleválás miatt egészségi okai is voltak. Önéletrajzi könyvében is mesél a balesetről, amikor imádott kutyusa, Füli majdnem leharapta az orrát.

A cikk az ajánló után folytatódik

A mostani ennél kisebb és gyorsabb szépészeti beavatkozás volt. A jó génjeinek köszönhetően nem nagyon vannak ráncai, de az arca és a szája vékony, az erős mimikája miatt pedig az orra és a szája körüli barázdák az évek során elmélyültek, ezen kívánt változtatni.

Az orvos feltöltötte ezeket a barázdákat, valamint a számat is hialuronsavval. Utóbbinak igazán örülök, hiszen most már van mit festenem. Eddig rúzsozni sem igazán volt mit, lassan már teljesen eltűnt a szám - árulta el.  

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 61 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt. Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük