Pachmann Péter így udvarolt Keresztes Ildikónak: az 58 éves énekesnő sugárzott a Mokkában

Keresztes Ildikó kirobbanó formáját hozta, amelyet még a műsorvezető is megdicsért.

keresztes-ildiko-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó a Mokkában szó szerint ragyogott, amelyet nemrégi thaiföldi utazásának és pozitív életszemléletének köszönhet. 

Az élő adásban még Pachmann Péter sem tudta dicséret nélkül hagyni az énekesnő megjelenését. 

Keresztes Ildikó és Pachmann Péter

A Mokka műsorvezetője kíváncsi volt arra, hogy Keresztes Ildikót vajon valóban nehéz-e levenni a lábáról egy férfinak. Bevallotta, hogy ő bizony már próbált neki udvarolni.

keresztes-ildiko-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Na, mesélj, mit kell tennem? Én már udvaroltam itt neked, amikor bejöttünk, azt mondtam, The Best Voice of Hungary (Magyarország legjobb hangja - a szerk.). Mit kell tudni a megközelíthetőségedről? - kérdezte Pachmann Péter.

Az 58 éves sztár egy kérdéssel válaszolt: "Nem látod, hogy sugárzok?" Majd mosolyogva árulta el, hogy szerinte túl sokan ítélnek elsőre a kinézete és a hűvösnek tűnő viselkedése alapján, pedig ő közvetlen személyiségnek vallja magát.

- Aki az alapján ítélkezik, amit első blikkre lát, az már az ő baja. Szerintem a férfiak már egyáltalán nem akarnak küzdeni manapság, tisztelet a kivételnek, a régi vágású úriembernek. Ma már elvárják, hogy egy nő udvaroljon nekik. Én maradnék a klasszikus felállásnál.

Keresztes Ildikó vidámságának és kirobbanó formájának titka abban rejlik, hogy mindig szakít elég időt önmagára és a feltöltődésre is.

- Nem voltam itthon már több mint egy hónapja. Elmentem egy hétre Thaiföldre nyaralni. Szerintem meg kell adni a szervezetnek azt, amit elveszel tőle év közben. Az, hogy kétszer elmész nyaralni egy évben, az szerintem nem luxus. 

Malek Andrea így néz ki most

Malek Andrea pályája elején zenés darabok színésznőjeként állt színpadra, 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, és ugyanebben az évben mutatkozott be a tévénézőknek a Szomszédok című sorozatban. Az 54 éves sztár idén a Duna Csináljuk a fesztivált! című zenés szórakoztató műsorában is megmérettette magát. Az utolsó elődöntőből másodikként folytathatta a show-t az Emberek Mama című dalával. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük