Malek Andrea csillogó, testhezálló ruhában: az 54 éves sztár sugárzóan szép volt

Malek Andreát színésznőként ismerte meg az ország, már jó ideje énekesnőként szórakoztatja a közönséget.

malek-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Andrea pályája elején zenés darabok színésznőjeként állt színpadra, 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán és ugyanebben az évben mutatkozott be a tévénézőknek a Szomszédok című sorozatban. 

1993-ig Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította, akibe Mágenheim doki is belehabarodott, hullámvölgybe került a házassága kozmetikus feleségével, Julival. 

Malek Andrea és a Csináljuk a fesztivált!

Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, karmester és Toldy Mária énekesnő, énektanár lánya, ifj. Malek Miklós zeneszerző nővére már évek óta inkább énekesnőként szórakoztatja a közönséget. 2016-ban jött létre a Malek Andi Soulistic együttes, ezzel a formációval és az édesapjával, Malek Miklóssal is ad koncerteket.

malek-andrea
Fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Az 54 éves sztár idén a Duna Csináljuk a fesztivált! című zenés szórakoztató műsorában is megmérettette magát. Az utolsó elődöntőből másodikként folytathatta a show-t az Emberek Mama című dalával. 

malek-andrea-csinaljuk-a-fesztivalt
Fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Az első középdöntőben lépett újra színpadra: lenyűgözően nézett ki a fekete, testhezálló, csillogó ruhában. Végül nem került azon három produkció közé, amikkel előadóik bekerültek a döntőbe.

Malek Miklós az X-Faktorban és ma

Malek Miklós mindössze 35 éves volt, amikor 2010-ben hazatért Amerikából, hogy beüljön zsűrizni az RTL Klub nagyszabású tehetségkutatójába. A show után visszaköltözött a tengerentúlra, ahol tovább építgette zenei karrierjét. 

Cover-fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Ezt is szeretjük