Ungár Anikó 74 évesen csak úgy ragyog: megújulását a Mokka műsorvezetője is agyondicsérte
Ungár Anikó sugározza az energiát, amit a műsorvezetők sem hagyhattak elismerő szavak nélkül.

ungar-aniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó a Mokka vendégeként folytonos megújulásáról, a jövőbeli terveiről és a pozitív életszemléletéről beszélt.

Iszak Eszter és Pachmann Péter műsorvezetők le sem tudták venni a szemüket a hetven fölött is lenyűgözően festő sztárról.

Ungár Anikó bomba formában

Iszak Eszter nemcsak a külsejét dicsérte, hanem az erőt is, amely érezhetően csak úgy árad belőle.

ungar.aniko-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Ragyogsz, mint mindig. Nagyon csinos vagy, annyira szeretem a kisugárzásodat, mert valahogy mindig ezt a pozitivitást sugárzod magadból, és ahogy belépsz a stúdióba, olyan, mintha világosabb lenne.

A 74 éves sztár elárulta, hogy minden a hozzáálláson múlik, és azon, hogyan szeretné látni a körülötte lévő dolgokat.

- Nekem fontos az, hogy történjen körülöttem valami, hogy mindig  tegyek valamit. Eléggé derűsen és optimistán látom a világot. Én nem hagyom, hogy a világ történései tönkretegyék a mindennapjaimat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Optimista és mindig mosolygós személyiségét édesanyjától örökölte, akire egyre jobban hasonlít.

- Szerintem az optimizmusomat örököltem az édesanyámtól, és minél idősebb vagyok, annál jobban érzem magamban édesanyám attitűdjeit is. Nekem ez segít abban, hogy a lényegtelen dolgokat elimináljam, és a jót éljem meg. Nem szeretek a problémáimról sem beszélni, mert nincs értelme, ezzel erősítem a negatívat.

ungar-aniko-kepe
Fotó: TV2/Mokka

Megbecsüli, amije van, de mindig benne lesz a küzdőszellem és a tenni akarás, amelynek köszönhetően mindig új helyzetekben próbálhatja ki magát.

- Nem szabad megelégedve lenni soha semmivel. Én nem szeretem azt a szót sem, hogy fiatal, inkább az aktualitást kedvelem, az érvényességet érzem relevánsabbnak. Sosem találom ki magamnak, hogy mit fogok csinálni, hanem mindig észreveszem, ha jön felém valami. Nálam olyan sosem fordul elő, hogy azt kérdezzem magamtól, hogy „Biztos meg tudom ezt csinálni?”

Ungár Anikó nem fél új területeken kipróbálni magát, jelenleg a jelmeztervezés izgalmas világában bizonyítja tehetségét.

- Jelmezeket és díszleteket tervezek jelenleg sok előadáshoz. Tallós Rita egyik nap felhívott, hogy készít egy darabot, és ehhez keresett jelmeztervezőt. Én nagyon imádom ezt az egészet, közel áll hozzám. Részt veszek a próbákon, és így kialakul a vízióm, ahogy nézem a karaktereket. 

Marcellina fürdőruhában

Marcellinát 1972-ben, a Ki mit tud?-on ismerte meg az ország, ekkor lépett először színpadra Csepregi Évával, valamint Fábián Évával a Kócbabák trió tagjaként. Az énekesnő 2023. február elsején lesz hetvenéves, most is kirobbanó formában van, lendülete a régi. Fürdőruhás képén jó pár évet letagadhatna.

Cover-kép:Femina

Ezt is szeretjük