Esztergályos Cecília vörös hajjal: sokat fiatalít rajta a kommentelők szerint

Esztergályos Cecília olyan képet töltött fel a Facebookra, amelyen a megszokottól teljesen más frizurát visel.

esztergályos-cecília-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília haja azóta ugyanolyan, hogy a Família Kft.-vel egy ország Ágicájává vált. Szőke, rövid tincseit nem változtatta meg az elmúlt évtizedekben, éppen ezért lepődtek meg sokan, amikor a Facebookra a megszokottól teljesen eltérő frizurával készített fotót.

Friss borítóképén tépett, vörös hajjal látható. A felvétel felrobbantotta az oldalát, pár óra alatt több százan kommentelték a bejegyzést, a lájkok pedig ezer fölött sem álltak meg.

Esztergályos Cecília haja

A rajongókat lenyűgözte a vöröses árnyalatú hajszín, nem győztek bókolni a 79 éves színésznőnek. Volt, aki szerint ezzel a színnel és fazonnal akár harminc évet is letagadhatna, olyan fiatalos lett.

"Ez megdöbbentően jó! Mínusz 30 év minimum"

"Ki ez a fiatal nő?"

"Az eszem megáll! Bomba jó" - olvasható a poszt alatt.

Ungár Anikó sem állta meg a kommentelést, őt az érdekelte, ténylegesen frizuraváltás történt-e, vagy egy színházi paróka került a művésznő fejére. Valószínűleg az utóbbiról lehet szó, mivel Esztergályos Cecília a profilképét is lecserélte, azon pedig már a megszokott, szőke hajjal látható.

Kálmán Olga új frizurája

A képernyőn rövid hajjal szoktuk meg, de politikusként hosszú tincsekkel látható. Nagyon gyorsan nőnek a fürtjei, egy év után érte el a mostani hajhosszt. Elárulta, hogy új frizurája a családtagjait és a követőit is megosztja.

Ezt is szeretjük