Az 54 éves Kálmán Olga új frizurája megosztó lett: nem tetszik mindenkinek

Kálmán Olgát műsorvezetőként rövid hajjal láthattuk a képernyőn, politikusként egy év alatt nagyon megnőttek a tincsei.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kálmán Olga 25 év televíziózás után döntött úgy, hogy politikai pályára lép. 2019-ben jelentette be, hogy ő is elindul az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztásán, jelenleg pedig a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. 

Nem a pályaváltás az egyetlen változás az életében: külseje is nagyon más lett, sokszor a kommentelők jobban figyelnek a frizurájára, mint a posztja mondandójára. 

Kálmán Olga frizurája

Kálmán Olga 1994-től a Magyar Televíziónál dolgozott, 2003-tól az ATV-hez szerződött, az Egyenes beszéd állandó műsorvezetője 2016 decemberében mondott fel. 2017 februárjától a Hír TV-nél köszöntötte a nézőket, új műsora az Egyenesen Kálmán Olgával címet kapta. 2018 nyarán több kollégájával együtt elbocsátották. Később azt nyilatkozta, a kirúgása előtti egy-két hónap nehezebb volt, mintha a süllyedő Titanicon lett volna.

kalman-olga-hirtv
Fotó: Hír TV

A képernyőn rövid hajjal szoktuk meg, de politikusként hosszú tincsekkel látható. A Blikknek azt mesélte, olyan sokáig volt rövid haja, hogy úgy gondolta, hagyja megnőni. Nagyon gyorsan nőnek a fürtjei, egy év után érte el a mostani hajhosszt. Azt is elárulta, hogy új frizurája a családtagjait és a követőit is megosztja.

Demeter Márta, Tordai Bence és Kálmán Olga társaságában március 13-án a Fény Utcai Piacon.
Demeter Márta, Tordai Bence és Kálmán Olga társaságában március 13-án a Fény Utcai Piacon.
Fotó: Facebook/Tordai Bence

- A férjem rövidhaj-párti, de a gyerekeim, akik éveken át csak rövid hajjal láttak, megtiltották, hogy levágassam. De nemcsak a családomat, hanem a Facebook-követőimet is megosztja az új külsőm. Ha bármilyen fontos témában kiteszek egy posztot, akkor perceken belül a kommentelők a hajam hosszán kezdenek vitatkozni - mesélte az 54 éves, műsorvezetőből lett politikus. 

Ördög Nóra levágatta a haját

A műsorvezető az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásáról már nem a hosszú ideje megszokott, hosszú tincsekkel jelentkezett be. Ördög Nórára jellemző, szeret kísérletezgetni a frizuráit illetően.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük