Keresztes Ildikó élete 10 percen múlt: a nagyapjának köszönhetően maradt életben
Keresztes Ildikó elképesztő titkot osztott meg gyerekkorából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó nevét egy egész ország ismeri, generációjának egyik legtehetségesebb énekesnője, aki számos telt házas koncertet tudhat a háta mögött. A képernyőn is találkozhatunk vele  különböző szórakoztató és beszélgetős műsorokban.

Joshi Bharat beszélgetős műsorában derült ki, hogy a műsorvezető és vendége között közös pont egy betegség, amin gyermekként mindketten átestek, pontosabban, amit mindketten túléltek: a diftéria.

Keresztes Ildikó gyerekkora

Az, hogy Keresztes Ildikó ismert előadóművész lett, és egyáltalán életben maradt, gyerekkorában csak egy hajszálon múlt. A nagyapja lélekjelenlétén múlt, hogy a torokgyík miatt életveszélyes állapotba került kislány időben segítséget kapott.  Az élete tíz percen múlt, mesélte Joshi Bharatnak.

keresztes-fem3
Fotó: Fem3Cafe

- Nem én emlékszem rá, hanem a nagyapám mesélte: gyerekkoromban az egyik éjjel elkezdtem fulladozni. Tudhatta, hogy miről van szó, hiszen abban a percben, amikor észrevette, kiugrott az ágyból, pizsamában, mezítláb, és, ahol laktunk, Marosvásárhelyen, a főutcában, kiállt, és az első autót leállította, ami szembejött.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nagy szerencséje volt, hogy nagyon jól beszélt németül, ugyanis egy német rendszámú autó jött. Rohantak velem a kórházba, mondta is az orvos, hogy nagyjából 10 percem maradt - árulta el Joshi Bharatnak.

Katona Klári  lánya

Katona Klári a magyar könnyűzene legendás énekesnője utoljára 2003-ban adott ki lemezt Óvodás dalaim címmel, melyből tévéműsort is készített Zeneország címmel. Az elmúlt években már nem lépett fel, nem jelent meg új lemeze, interjút is csak nagyon ritkán adott, akkor is csak 2017-ben megjelent, Közelség című könyve kapcsán. Ebben írt arról, hogy nem született gyermeke, ugyanakkor felnevelt egy kislányt, és ezt sokáig titkolta.

Ezt is szeretjük