Keresztes Ildikó 83 éves édesanyja ilyen fiatalos: Éva nénivel nagyon hasonlítanak egymásra
Keresztes Ildikó és édesanyja külsőre nagyon hasonlítanak, viszont a személyiségük ellentéte egymásnak.

keresztes-ildikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó 1964-ben született Marosvásárhelyen. Amikor hazalátogat Erdélybe, rögtön elöntik az érzelmek, ahogy kiszáll az autóból, elerednek a könnyei. Felelevenednek előtte gyerekkora emlékei, és ellátogat annak meghatározó helyszíneire is.

A Mikes-kastély egy közülük. Azt mondja, amikor átlépi az ódon épület kapuját, mindig úrrá lesz rajta a gondolat, valami köze volt ahhoz a hajdani élethez. Úgy gondolja, ez azért lehet, mert édesanyja oldaláról arisztokratavér is csörgedezik az ereiben.

Keresztes Ildikó 83 éves édesanyja

Éva néni finom vonásait elnézve ezen egy cseppet sem lepődünk meg. A ritkán látott, 83 éves asszony megjelenése roppant fiatalos, a lányával közös fotójukon pedig egyértelmű, továbbadta a jó géneket az énekesnőnek.

Bár a hasonlóság közöttük tagadhatatlan, csak külső jegyeikben lehet átfedéseket felfedezni. A személyiségük teljesen ellentéte egymásnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mi nagyon különbözünk egymástól, anyám egy földre szállt angyal, azt szoktam mondani, hozzá képest Teréz anya egy terrorista. Én sokkal harcosabb típus vagyok, inkább az apám természetét örököltem. Szerintem bennem sokkal több a dacos székely - magyarázta a Best magazinnak.

keresztes anyja
Fotó: TV2/Vigyázat, szülővel vagyok!

Mint minden gyermek, akinek a szülei időskorúak, Keresztes Ildikó is mindentől óvja az anyukáját. Éva nénin megjelentek a demencia első jelei, ezt a lányának nehéz elfogadnia.

- Anyu szerencsére remek fizikai állapotban van, 83 éves, 47 kiló. Képtelen vagyok felhizlalni. Mindig ő volt a család motorja, mindent megoldott. Nagyon nehéz megbirkózni azzal, hogy ez már nincs így.

Rátonyi Róbert özvegye 94 éves lett

Rátonyi Róbertet, a kabarék és az operettek ünnepelt sztárját, a Csárdáskirálynő halhatatlan Bóni grófját gyönyörű színésznők és hölgyrajongók vették körül. Az ő szívét Németh Margit rabolta el, miután megismerkedtek, ő lett élete szerelme és a gyermekei édesanyja. A fiatal hölgy nem csak szépségével nyűgözte le, a különleges, művelt, több nyelvet beszélő nő a szellemi és a lelki társa is volt.   

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük