Márta néni volt a rádiók sztárja: Geszti Péter megmutatta 88 éves édesanyját

Geszti Péter édesanyja, akit az egész ország Márta néniként ismer, 88 éves lett. Fia a Facebookon is felköszöntötte.

geszti-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péternek volt kitől örökölnie a munkabírását és a sokoldalúságát: édesanyja, Imre Márta, vagyis Márta néni nyugdíjasként is dolgozott, 83 éves koráig a fia két cégében ügyvezető is volt.

A hangját is sokan ismerhetik, hiszen a szókimondó asszony húsz éven át közreműködött a Danubius, a Sláger, majd a Neo FM reggeli műsoraiban.

Geszti Péter anyja, Márta néni

Saját bevallása szerint a legjobban a Sláger Rádió bejelentkezéseit szerette, alig volt olyan nap, hogy Bochkor Gábor és Boros Lajos fel ne hívta volna, majd beadták a „Kezit csókolom, Márta néni” szignált. Névjegykártyát is csináltattak neki, amin az állt: "foglalkozása: Márta néni".

Márta néni a napokban lett 88 éves, születésnapján természetesen a családja is felköszöntötte. Geszti Péter az édesanyja kérésére egy olyan szülinapos fotót tett ki, amit az egyik lányunokája, a slágergyáros kisebbik lánya, Lenke készített róla. 

Geszti Péter a közösségi oldalán tavaly is felköszöntötte az édesanyját, akkor a kérésére fiatalkori fotókat is posztolt. "Arra is megbízást kaptam tőle, hogy tegyem közzé egykori buszbérletének fotóját, melyen hajadonként tekinthető meg, és rögtön emellé helyezzem mostani képét, melyen nyugdíjasként szerepel" - írta. 

Rátonyi Róbert özvegye 94 éves lett

Rátonyi Róbertet, a kabarék és az operettek ünnepelt sztárját, a Csárdáskirálynő halhatatlan Bóni grófját gyönyörű színésznők és hölgyrajongók vették körül. Az ő szívét Németh Margit rabolta el, miután megismerkedtek, ő lett élete szerelme és a gyermekei édesanyja. A fiatal hölgy nem csak szépségével nyűgözte le, a különleges, művelt, több nyelvet beszélő nő a szellemi és a lelki társa is volt.   

Ezt is szeretjük