Kepes András a 90-es évek kedvenc műsorvezetője volt - Felismered 72 évesen?

Kepes András olyan műsorokban tűnt fel, mint az Apropó, a Desszert vagy a Kepes.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kepes Andrást nemhiába emlegetik élő legendaként, már tinédzserkorában eltökélte, hogy maradandót alkot a világban. Nem is várt sokat, hogy elkezdje megvalósítani álmait, első cikkei 17 évesen jelentek meg, majd az egyetem elvégzése után a Magyar Rádiónál kezdte meg pályafutását.

Az ő nevéhez fűződik a Gondolatjel című kulturális magazin elindítása, illetve szerkesztőként vett részt a Láttuk, hallottuk című művészetkritikai sorozat létrehozásában. Ő volt az első riporter hazánkban, aki olyan nívós eseményekről tudósított, mint a cannes-i filmfesztivál vagy a Nobel-díj átadása.

Kepes András így néz ki 72 évesen

Ugyan ma már jó ideje csak az írásnak él, az ország televíziósként zárta a szívébe. Képernyős karrierje 1980-ban vette kezdetét a Magyar Televíziónál. Olyan műsorokat vezetett, mint az Apropó, a Desszert, a Kepes vagy az Oázis. 

Ezután a kereskedelmi tévézés vizeire evezett, 2002-ben a Könyv-jelző című beszélgetős műsorban, 2005-ben pedig a Világfaluban láthattuk az RTL Klubon.

12 esztendeje íróként aratja a sikereket, nagyjából kétéves kihagyásokkal dobja piacra köteteit. 2020-ban is új alkotással jelentkezett, A boldog hülye és az okos depressziós című műve novemberben került a könyvesboltok polcaira.

kepes andrás mti
Fotó: Czimbal Gyula / MTI

- Manapság az ember, ha körülnéz a világban, látja, hogy mi van, és ezen elgondolkozik, valóban rosszkedvű lesz tőle, ebből jön a kérdés, talán csak az lehet boldog, aki homokba dugja a fejét. Én ezt nem egészen így gondolom, és arra gondolta, hogy ezt megpróbálom könyv formájában végiggondolni - mesélte a Reggeliben 2020 novemberében.

A Danubius rádió műsorvezetői napjainkban

Nézd meg, mivel foglalkoznak a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorának házigazdái napjainkban!

A Danubius Rádió műsorvezetője volt - Meglepődsz, a 63 éves Buza Sándornak mi ma a munkája

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük