Keleti Andrea két ruhaméretet fogyott: nem látszik, hogy 9 évvel idősebb férjénél
Keleti Andrea és férje között nem látszik a korkülönbség, csak a kapcsolatuk elején kaptak megjegyzéseket a köztük lévő korkülönbségre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea és férje a 23. házassági évfordulójukat ünneplik idén, Kovács Zoltánnal 25 éve alkotnak egy párt. Bár a táncművész kilenc évvel idősebb a férjénél, ez egyáltalán nem látszik rajtuk. Ez annak is köszönhető, hogy az 52 éves sztár az elmúlt években két ruhaméretet fogyott egy étvágycsökkentő segítségével. Megjegyzéseket a köztük lévő korkülönbségre csak a kapcsolatuk elején kaptak. 

Bár a férjének mindenhogy tetszik, egy nőnek fontos, hogy mit lát a tükörben, és egy táncosnak a parketten sem mindegy, hány kiló. 

Keleti Andrea és férje közti korkülönbség

- Néhányan tudják, hogy a férjem és köztem van egy kis korkülönbség, egy kis kilenc évecske, az én javamra. Mindig abban bízom, hogy nem látszik rajtam, de mindent meg is teszek, hogy így legyen. Amíg megvan a csillogás a szememben, addig nincs gond. Az egyik fegyverem a tánc, ami a lelkemet és a testemet is fiatalon tartja, a másik, hogy nemrég jelentős visszaalakuláson mentem keresztül: büszke vagyok rá, hogy újra táncosnős alakom lett. 

keleti-andrea-ferje
Fotó: Váradi Tamás

Két éve egy gyógynövény-receptúra segítségével önsanyargatás nélkül fogyott kicsit több mint tíz kilót, az eredményt pedig azóta is sikerül is tartania. 

Nekem nem számít, hogy Andi hány kiló, de az emeléseknél jól jön, hogy lefogyott

- vetette közbe a férje.

A lányuk már felnőtt nő, a fiuk sem igénylik már annyira a társaságukat, így ismét több idejük marad egymásra. Nemrég tértek haza egy egzotikus utazásról.

A pár sosem élt meg komolyan hullámvölgyeket, Keleti Andrea azt is elárulta, mi lehet az oka annak, hogy ennyi év után is nagyon jól működik a házasságuk.

- Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek.

keleti-andrea-ferje2
Fotó: Váradi Tamás

- A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg, a munkán sosem vesztünk össze, nagyon gördülékenyen megy az első perctől kezdve, ezért olyan nagy válságokat sosem éltünk meg. A legjobb barátom Zoli, ha valami gondom van, hozzá fordulok, de ő is szerencsés, mert olyan típus vagyok, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, könnyen túllépek a sérelmeken, nem akadok fent apróságokon - árulta el Keleti Andrea. 

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla a gyönyörű jogásszal 2008 májusában ismerkedett meg. Rögtön az első találkozás elementáris erővel hatott rájuk, mindketten azonnal tudták, megtalálták a lelki társukat. Egy esztendővel és egy hónappal később oltár elé álltak. Noha a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt sok kritizálójuk akadt, az idő őket igazolta. 

Ezt is szeretjük