Janza Kata és színész szerelme: a 22 év korkülönbség köztük ezért nem számít

Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata épp azért működik olyan jól, mert nem egyidősek.

janza-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

„A kor csak egy szám” - tartja a mondás, ami sok esetben igaznak bizonyul. Janza Kata és kedvese is igazolni tudja, nem számítanak az évek. A színésznő és Pesák Ádám szerelme öt esztendeje töretlen.

A Barátok közt egykori Harmath Gergője 22 esztendővel fiatalabb szerelmétől, ám ez aligha nyomja rá a bélyegét a párkapcsolatukra, sőt szerintük épp ez a fő mozgatórugója annak, hogy ennyire jól működnek együtt.

Janza Kata és Pesák Ádám közt 22 év a korkülönbség

A színészpár a Mokkában mesélt arról, milyen idilli az életük. Ugyan a tavaly márciusban kitört koronavírus-járvány az ő mindennapjaikat is jócskán befolyásolja, igyekeznek a dolog jó oldalát nézni: azt, hogy több időt lehetnek együtt, valamint a pihenésre koncentrálhatnak. 

Természetesen náluk sem minden nap telik az optimizmus jegyében, ám ezen a téren is rezonálnak egymásra: sosincsenek egyszerre mélyponton, így mindig fel tudják vidítani a másikat. Janza Kata szerint ez a nagy összhang épp annak tudható be, hogy nem egyidősek.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A korkülönbség, ami köztünk van, már akkora, hogy nem feszélyez semmit. Nem vagyunk rákényszerítve, hogy olyan dolgokon gondolkodjunk, amik egy kisebb korkülönbséggel élő pár mindennapjait feszítheti. Ilyen például a gyerekvállalás. Mi szabadabban éljük meg a helyzeteket, hogy nincsenek elvárások - mesélte a 48 éves sztár a TV2 adásában.

janza-kata-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Az Operettszínház sztárjának gyermekei is elfogadták édesanyjuk választottját, a férfi pedig egy pillanatig sem próbál édesapjukként viselkedni.

- Semmiféleképpen nem akartam apaszerepet betölteni az életükben. Attól tettem függővé a kapcsolatunkat is, hogy ők elfogadnak-e, vagy sem. Ha nem, akkor nyilván ebbe bele se megyünk, de hál’ isten mindketten nagyon nyitottak voltak: Samu egy szeretetgombóc, és Jankával is nagyon jól kijövünk egymással, és jól vesszük az akadályokat. 

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük