Kínos, Keleti Andrea mit mondott Demcsák Zsuzsára a kamerák előtt: magyarázkodni kényszerült miatta

Keleti Andrea és Demcsák Zsuzsa a 2016-os A Nagy Duettben ismerkedett meg egymással, kiderült, milyennek látta a táncos a műsorvezetőt akkor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan Keleti Andrea eredeti szakmáját tekintve férfiszabó, a hivatását nem a varrógép mögött, hanem a parketten találta meg. A tánc hozta meg számára az ismertséget is: 2006-ban a Szombat Esti Lázban egy ország zárta a szívébe. A show első két évadában versenyzőként, a negyedik és ötödik szezonban pedig zsűritagként szerepelt.

Azóta számos produkcióban megfordult, és mind a mai napig sokszor láthatjuk a tévében. Aki ilyen régóta mozog a média világában, az értelemszerűen sok hírességgel találkozik a különböző műsorokban vagy a nyilvános eseményeken. 

Keleti Andrea kínos dolgot mondott Demcsák Zsuzsára

Demcsák Zsuzsával a 2016-os Nagy Duett során ismerkedett meg, ezt az élményt pedig a Hal a tortán versenyzőjeként elevenítette fel. Köllő Babett fogadta a csapatot, amelyet a táncoson kívül Ördög Nóra, Zsidró Tamás és Katus Attila alkotott. A vendégek szokás szerint már az autóban, az érkezés előtt találgatták, vajon mivel készül, hogyan teljesít, és kivel főz együtt a házigazda. Utóbbi kapcsán került szóba Demcsák Zsuzsa neve, aki köztudottan Köllő Babett barátnője.

keleti-andrea-hal-a-tortán
Fotó: TV2 Séf/Hal a tortán

- Ők nagyon jóban vannak, ezt most tudtam meg nemrég. Zsuzsa tréningeli Babettet kamera előtti kommunikációból - ecsetelte Ördög Nóra, mire Keleti Andreának kicsúszott a száján a kínos mondat:

Hogy lehet Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

A táncművész rögtön a szája elé kapta a kezét, és társai is figyelmeztették, hogy a kamera forog, ne tegyen elhamarkodott megjegyzéseket. Végül pár nappal később a Story magazinban kért bocsánatot.

Keleti Andrea és Demcsák Zsuzsa A Nagy Duett versenyzőiként párjaikkal Peter Srámekkel és Pál Dénessel 2016-ban.
Keleti Andrea és Demcsák Zsuzsa A Nagy Duett versenyzőiként párjaikkal Peter Srámekkel és Pál Dénessel 2016-ban.
Fotó: TV2/A Nagy Duett

- A Nagy Duettben együtt szerepeltünk, és kifejezetten zárkózott embernek ismertem meg, aki a kamerák mögött sosem mosolyog, és senkivel sem beszélget. Nem volt bennem rosszindulat, egyszerűen csak meglepő volt számomra ez a barátság. Sajnálom, hogy ezt így kimondtam, nem akartam megbántani Zsuzsit.

Keleti Andrea dögös, bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, Keleti Andrea milyen szenzációs formában van bikiniben, miután idén is fogyott egy-két kilót. 

Ezt is szeretjük