Demcsák Zsuzsa 3 éve imádja férjét: Krishan ilyen munkát végez Magyarországon

Demcsák Zsuzsa férje teljesen új életet kezdett, amikor felesége hazájában telepedett le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan vallják, az életben nincsenek véletlenek. Még a legbanálisabb esemény is okkal történik, és vannak emberek, akiket egymásnak teremtettek. Demcsák Zsuzsa és férje szerelmének története alátámasztja ezt az állítást. 

A tévés a 2019-es Ázsia Expressznek köszönheti, hogy megismerkedett az indiai származású Krishannal. Egy vacsorán hozta össze őket az élet, amikor egy váratlan incidens miatt két hétre le kellett állniuk a forgatással. Rögtön az első perctől érezték a vonzalmat egymás iránt, ami hatalmas szerelemmé nőtt. 

Demcsák Zsuzsa férje ezzel foglalkozik

Bár a műsorvezetőt óva intették barátai, fejest ugrott a kapcsolatba: még 2019 áprilisában helyi szokások szerint hozzáment a választottjához. Krishan 2020-ban Magyarországra költözött, hogy itt folytassák közös életüket. Napra pontosan az egyéves évfordulójukon itthon is kimondták az igent, és azóta a legnagyobb boldogságban élnek.

A férfinak teljesen új életet kellett kezdenie hazánkban. Komoly tévés állást hagyott maga mögött Indiában. 2006 óta dolgozott az Ecoline nevű műsorgyártó cégnél, olyan produkciókban működhetett közre, mint a Love Island vagy a Survivor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Maga mögött hagyva a média világát, hazánkban jógaoktató lett. Előadásaiban egyszerre ötvözi az ősi tanításokat a modern lélektannal.

- Számára ez egy életmód, papi család gyermekeként ebbe született bele. Később pedig az egyetemen megtanulta a jóga tudományát is, az anatómiáját, a pszichológiáját, a filozófiáját, így például elég ránéznie valakire, és a tartásából meg tudja mondani, hogy milyen izomcsoportokon kellene javítania, vagy milyen mentális kínokkal küszködik - ecsetelte Demcsák Zsuzsa 2020 januárjában a Blikknek.

A 38 éves szakember az élet legkülönfélébb területeihez is tud jótanáccsal szolgálni. Feleségének például gyógyszerek nélkül segített megszabadulnia az alvászavartól és a stressztől. A kapcsolati problémák orvoslására is mindig van egy bölcsesség a tarsolyában.

- Amikor valaki magát helyezi a másik elé, úgy hogy meg sem próbálja megérteni a partnerét, óhatatlanul kitör a harc. Bertolt Brecht mondta, hogy a szeretet egy keret nélküli kép, bármi belefér. Egy kapcsolat kölcsönös adok-kapok, amelyet, ha igazi szeretetben élünk, érdemes rugalmasan kezelni - magyarázta a Best magazinnak 2021 augusztusában.

Gundel Takács Gábor és felesége

Gundel Takács Gábor és Ágota gyerekkoruk óta ismerik egymást. Az egyetemi éveik alatt kezdtek randevúzni egymással, 2021 februárjában házasságuk 30. évfordulóját ünnepelték meg.

Ezt is szeretjük