Szinetár Dóra 9 éve boldog Makranczi Zalánnal: közös fotóikról süt a szerelem

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán képeit imádják az Instagramon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Szinetár Dóra közös képet posztol az Instagramra férjével, Makranczi Zalánnal, követői mindig elolvadnak. Szerintük a páros fotói akár illusztrációk is lehetnének a szerelem szó mellett a szótárban.

Kapcsolatuk története nem kevésbé romantikus, mint a felvételek, amelyeken együtt szerepelnek. 2012 nyarán a Mizantróp című előadás próbáin találkoztak először, a kölcsönös vonzalom rögtön kialakult. 

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán 9 éve boldogok együtt

A szimpátia szerelemmé nőtt, ami szépen, fokozatosan haladt előre. Megtörtént az összebútorozás, a lánykérés, majd 2015-ben egy júniusi esküvőn fogadtak egymásnak örök hűséget. Közös gyermekük a házasság második évében született meg, Benjamin 2017 szeptemberében látta meg a napvilágot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Immár kilenc éve élnek teljes harmóniában, az évfordulójukról pedig sosem feledkeznek meg. 2021 júniusában egy rollerezős randival ünnepeltek.

"Ma 9 éve… úgyhogy elrollereztünk kicsit megünnepelni a kedvenc Duna-parti kavicsos helyünkre… Én egy sport-fröccsöt ittam, ő két sört, néztük a Dunát, beszélgettünk, kicsit hintáztunk, nagyon röhögtünk, aztán hazarollereztünk, mert a legnagyobbik vigyázta a legkisebbik álmát. És közben végig arra gondoltam, hogy mennyire szeretek Vele élni. És hogy az elmúlt 9 év alatt bármi is történt, egy dolog sosem volt kérdés, az, hogy mi együtt akarunk megöregedni. Végtelenül hálás vagyok a Jóistennek, hogy ez velem megtörténik" - írta a 44 éves sztár az oldalán.

Képes összeállításunkban mutatjuk Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös fotóit, amelyek mindegyikéről süt a szerelem.

Ezt is szeretjük