Keleti Andrea édesanyjától örökölte szépségét: Ibolya 70 fölött ilyen lenyűgözően néz ki
Keleti Andrea jó géneket örökölt: anyja és 95 éves nagyanyja is igazi energiabomba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea irigylésre méltó külsejéért megdolgozott, ugyanakkor jó géneket is örökölt. Édesanyja hetven fölött is beáll az első sorba a lánya táncóráin, sokszor testvéreknek gondolják őket.

Az 52 éves táncművész nagymamája, Ibolya néni 95 éves múlt, de ő is igazi energiabomba, még mindig ő irányítja a családot.

Keleti Andrea anyja és nagyanyja

Keleti Andrea sok dolgot köszönhet édesanyjának és nagymamájának, például a főzés szeretetét és az aktív életre való törekvést.

keleti-andrea-anyja-nagyanyja2
Fotó: Lung András

- Sok receptem van, amit a nagymamámtól tanultam, és mindenki imád. A dédi az egész család számára jó példa, nagyon energikus asszony. Ő is inspirált engem például a fogyásban is, hiszen 95 évesen is aktív, irányítja a családot, az nem lehet, hogy rajtam ilyen fiatalon pluszkilók legyenek! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Keleti Andrea mindig sokat mozgott, mégis felszaladt rá nyolc kiló. Amikor meglátta magát az 50. születésnapján készült fotókon, úgy döntött, ideje megszabadulni a súlyfeleslegtől. Egy palesztin gyógynövény-receptúra segítségével le is adta a pluszkilókat. 

keleti-andrea-anyja-nagyanyja
Fotó: Lung András

- Rám jön minden régi ruhám, újra két ruhamérettel kisebbeket hordok! Szeretnék én is olyan sokáig egészséges lenni, mint a mamám, aki közel a százhoz sosem volt beteg, szellemileg most is friss. A túlsúly az egyik legalattomosabb veszélyforrás, az egész családunk odafigyelt mindig is, hogy ne legyenek nagyobb kilengéseink, és korában tartsuk a kilókat. Anyutól és a nagyitól is ezt láttam, azt valljuk, az egészség tartást és öntudatot is ad egy nőnek - mesélte Keleti Andrea.

A két Ibolya, Andrea édesanyja és nagymamája kedvenc hobbijuknak, a kertészkedésnek is szeretettel hódolnak.

keleti-andrea-anyja1
Fotó: Lung András

- Anyu és a dédi imádnak kertészkedni, mindent megtermelnek, szinte az egész családnak elég, ami anyu kertjében megterem. Én is mindig próbálkozom, de nekem még ez nem megy olyan jól, hiszen nap mint nap figyelni kell a sok zöldségre, anyu és a mama mindennap gyomlálgatják, öntözgetik, simogatják őket, beszélnek hozzájuk. Mi pedig megesszük a sok répát, retket, paradicsomot, paprikát, meg mindenféle fűszernövényeket.

Keleti Andrea fürdőruhás fotói

Miután két ruhaméretet fogyott, úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is. "Nem nagyon láthatott eddig a közönség fürdőruhás fotókon, mégpedig azért, mert nagyon szégyenlős vagyok. Tudom, furán hangzik, hiszen amikor táncolok, ez nem így tűnik, de mégis ez az igazság. A strandon ugyan bikinit hordok, de eddig nem gondoltam rá, hogy ország-világ előtt megmutassam magam." 

Ezt is szeretjük