Kautzky Armand balatoni nyaralójából mesés a panoráma: itt töltődik fel a színész
Kautzky Armand az egész nyári szezont Balatongyörökön tölti. A csodás környezetben csak gyönyörködni lehet.

kautzky-armand-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kautzky Armand balatoni nyaralójában bármikor szívesen vendégeskednénk. A színész évek óta Balatongyörökön tölti a szezont, a festői szépségű ingatlanból olyan mesés panoráma nyílik a tóra, hogy turistalátványosságnak is beillene.

Itt a leghétköznapibb elfoglaltságok is idillibbek, mint a városban. A kertben olvasgatás, a naplemente látványa vagy a rózsák metszése is feltöltődés a számára.

Kautzky Armand nyaralója

A buja növények mellett egy hatalmas, félig fedett medence is áll a kertben, amely kiemelten fontos szerepet kap a hőségben. Bár az 57 éves színművész minden nyarat a Balatonnál tölt, a tóban sosem fürdik.

kautzky-armand-1
Fotó: TV2/Mokka

- Van egy furcsa fóbiám, olyan vízbe, aminek nem látom az alját, nem tudom, hova lépek, nem megyek bele. Így vagyok a Dunával, a Balatonnal, de a tengerbe és a medencébe szívesen - ecsetelte a Mokkában.

Íme a mesés panoráma a Balatonra.
Íme a mesés panoráma a Balatonra.
Fotó: TV2/Mokka

Gyermekei is szívesen töltik itt az év legforróbb hónapjait. Bár mindig van mit csinálni a ház körül, édesapjuk nem várja el, hogy fűnyírással vagy fametszéssel töltsék az időt, ilyenkor kizárólag a pihenésé a főszerep.

Oszvald Marika gödöllői nyaralója

Oszvald Marika az elmúlt években általában áprilisban költözött ki gödöllői nyaralójába, ahol novemberig maradt kutyáival és macskáival. Medencés partikra a kollégáit is örömmel várta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük