Kasza Tibi már az első adásban beszólt a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonyának
Kasza Tibi már a Szerencsekerék első adásában sem állta meg, hogy ne zrikálja kolléganőjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 19-én megújult formában került képernyőre a TV2-n minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék.

A hétköznap esténként jelentkező műsorban a nézők a civileken túl olyan ismert emberekkel is találkozhatnak majd a játékosok között, mint Pápai Joci, Gianni, Király Viktor, Kiss Ramóna vagy éppen Schobert Norbi.

Kasza Tibi beszólt a Szerencsekerék háziasszonyának

A Szerencsekerék című televíziós vetélkedő az Egyesült Államokban indult 1975-ben Wheel of Fortune néven, a Magyar Televízió 1993-ban vette át, 1997-től 2001-ig a TV2-n ment. Műsorvezetői Gajdos Tamás és Klausmann Viktor voltak, az előbbi 1999-ig, az utóbbi 2000-ig vezette. 1999 és 2001 között Vízy András is a vetélkedő házigazdája volt. Prokopp Dóra 1993-tól egészen 2001-ig volt a Szerencsekerék háziasszonya, és forgatta a betűket.

kasza-tibi
Fotó: TV2

2011-ben a Story4 újra elővette a formátumot, 2011 és 2012 között Klausmann Viktor és Árpa Attila volt a műsorvezető, 2012-ben pedig Szulák Andrea érkezett. Most a TV2 élesztette újra a Szerencsekereket, amelynek műsorvezetője Kasza Tibi, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig Sydney van den Bosch. A 43 éves sztár már az első adásban sem fogta vissza magát.

Amikor arról kérdezte, hogy érzi magát, a barna szépség azt válaszolta, elképesztően izgatott, és bízik benne, szerencsét hoz majd a versenyzőknek. Ezt követően Kasza hozzátette, hogy ez az első közös munkájuk, mire a lány kijavította, hogy rosszul emlékszik, már dolgoztak együtt.

Tényleg! Én műsorvezető voltam abban a királynőválasztásban, ahol te nem nyertél semmit.

- Én nem hoztam neked szerencsét, de te hozz a játékosainknak! – szólt be Sydney van den Boschnak a műsorvezető.

A 25 éves lány 2013-ban döntős volt a Miss World Hungary szépségversenyen, amit a TV2 A szépségkirálynő címmel közvetített, a műsorvezető Kasza Tibi és Tatár Csilla voltak. 

Sydney Van Den Bosch, Kulcsár Edina és Katona Gitta.
Sydney Van Den Bosch, Kulcsár Edina és Katona Gitta.
Fotó: MTVA

Sydney van den Bosch 2014-ben is indult, a Miss World Hungary szépségkirálynője ebben az évben Kulcsár Edina lett, első udvarhölgynek Katona Gittát, a másodiknak Sydney Van Den Boscht szavazta meg a zsűri, így utóbbit felkérték arra, hogy képviselje hazánkat a Miss Earth világversenyen.

Prokopp Dóra egykor és ma

A Szerencsekerék után saját műsort indított Dóra mozija címmel a Filmmúzeum csatornán, amelynek 2000 és 2007 között vezérigazgatója is volt, az Aranykorban pedig legendás színművészekkel, rendezőkkel beszélgetett. 2001-ben elindította a Pax, 2004-ben a Paprika, illetve a Deko TV-t is, majd hátat fordított a média világának.

Ezt is szeretjük