Emlékszel Karsai Zitára? A 2006-os Megatánc göndör bombázója 41 évesen így néz ki
Egyenes hajjal Karsai Zita mellett elsétálnánk az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg olyan sztár van, akinek a haja a védjegye. Ott van például a ’80-as évek szexi énekesnője Marcellina, aki közel a hetvenhez sem mond le kreppelt tincseiről, de Soma Mamagésát is nehezen tudnánk elképzelni bongyor fürtjei nélkül.

2006-ban startolt el hazánk táncos tehetségkutató műsora, a Megatánc. A produkció egyik versenyzője egyből megragadta mindenki figyelmét: Karsai Zita göndör hajkoronájával és dögös alakjával tűnt ki a tömegből. Végül a dobogó második fokáig jutott el, de ez is elégnek bizonyult ahhoz, hogy bekerüljön a köztudatba. 

Karsai Zita 41 évesen

Bár saját bevallása szerint eleinte tetszett neki, hogy felismerik az utcán, egy idő után terhére volt a hírnév. 2009-ben Dubajba költözött, majd miután leszerződtette DJ Bobo, a világot járta, de bázisát Németországban alakította ki.

- Annak, hogy elköltöztem, nagyon összetett az oka. Benne van minden: szerintem három év celebkedés után volt nálam egy „burn out”. De mindig is volt bennem elvágyódás, fejlődni vágyás, más országok, kultúrák, emberek megismerése - mesélte a Womanic magazin interjújában 2020 májusában. 

Az elmúlt 14 év rengeteg szakmai sikert hozott számára. Saját szóló számával körbeutazta Európát, 2013-tól 2018-ig pedig a német énekesnő, Andrea Berg show-jában szerepelt. 

2020 májusában alaposan meglepte a rajongóit az Instagramon. Teljesen új külsővel fotózta le magát, egyenes hajjal szinte rá sem lehetett ismerni a fotón.

Nem minden követő tetszését nyerte el az új fazon. Bár sokak szerint a táncosnak bármi jól áll, mások nem tudtak elszakadni attól a külsőtől, ahogy megismerték. Nem kellett sokáig aggódniuk, hogy sosem látják viszont úgy, ugyanis csak ideiglenesen próbálta ki ezt a fazont.

Énekesnőként is kipróbálhatta magát, miután az UFO együttesből ismert, szintén táncos múlttal rendelkező Tölgyesi-Khell Cynthiával 2019-ben megalapították a Retro Chicks duót. A formáció a '80-as és '90-es évek legnagyobb hazai slágereit dolgozza fel, és már közös videóklipjük is van. Ebben olyan dalokat szedtek csokorba, mint Tunyogi Orsitól a Ha lemegy a nap, az FML-től a Megtalállak még vagy a Neoton Família Nyár van című szerzeménye.

A 2020-as év egy új fordulatot hozott az életébe, 41 évesen derült ki, hogy anyai örömök elé néz. A kismama tavaly novemberben jelentette be a gólyahírt, azóta azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit férjével a Lili névre keresztelnek majd.

Varga Feri és Balássy Betti a Megasztár szerelmespárja

Varga Feri és Balássy Betty a Megasztár harmadik szériája alatt szeretett egymásba. Akkor tudták, hogy egymásra találtak, amikor a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért verseny alatt előadták a Queen Somebody to Love című slágerét. Az elmúlt 14 évben három közös gyermekük született.

Ezt is szeretjük