Kamarás Iván fiai ilyen jóképűek: Zalán 18, Igor 20 éves

Kamarás Iván csak ritkán mutatja meg két korábbi kapcsolatából született fiát, akik nem csak külsőre hasonlítanak rá.

Kamarás Iván és fiai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván 2021-ben gyakran szerepelt a tévé képernyőjén: a Mintaapák Szalai Gézájaként macsó apuka szerepében láthatta a közönség, a Dancing with the Stars második évadának versenyzőjeként pedig bebizonyította, hogy nemcsak a kamerák előtt és a színpadon, hanem a táncparketten is megállja a helyét, ő lett a produkció bronzérmese.

A ’90-es évek közepe óta a nyilvánosság előtt éli az életét, a rivaldafényben töltött esztendők során megtanulta, hogyan válassza külön a munkát és a magánéletet. Arra különösen ügyel, hogy a szeretteit távol tartsa az őt övező figyelemtől, két előző kapcsolatából született fiával, Igorral és Zalánnal csak ritkán mutatkozik.

Kamarás Iván fiai, Igor és Zalán

Ugyan voltak időszakok, amikor külföldi munkái miatt ritkábban tudott találkozni velük, mindig jelen volt a fiai életében. Azóta pedig, hogy két éve együtt él velük, a hármuk közti szövetség csak még jobban megerősödött.

- Nem vagyok érzelgős típus, de bevallom, nagyon büszke vagyok rájuk. Meglep, milyen udvariasan, kedvesen és intelligensen viselkednek másokkal. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy felnőttek. Köztünk még mindig szülő-gyerek viszony van, de ahogy nőnek, ez napról napra változik. Igyekszem bizalmas, baráti kapcsolatot is létrehozni - mesélte a Best magazinnak 2021 decemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Igor 20, Zalán 18 éves, mindketten felnőtt, jóképű férfiakká értek. A közös fotók alapján tagadhatatlan, örökölték édesapjuk sármját, és személyiségükben is nagyon hasonlítanak a színészre. Mindketten művészlelkek, de más-más pálya érdekli őket.

Míg Igor média szakos egyetemista, akit a műsorvezetés és a televízió világa vonz, addig öccse korábban a balettintézetben táncolt, és 15 évesen eltökélte, hogy zenész lesz. Mindketten felnéznek az édesapjukra, aki igazi példaképként áll előttük, és sokat tanulnak tőle, ugyanakkor ez fordítva is igaz.

- Zalán már a puszta létével is arra hívja fel a figyelmem, hogy türelmesnek kell lennem, és nem feltétlenül kell mindenen keresztülnyomnom az elvárásaimat (…) A nagyfiamon pedig megfigyeltem, hogy komoly felelősségtudat és bölcsesség lakozik benne. Gyakran meglep, milyen éretten gondolkodik, akár nálam is érettebben. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Utóbbi már húszéves, bár örökölte szüleitől a művészvénát, nem lépett a nyomdokaikba.

Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia: a 20 éves Zsigmondból helyes pasi lett

Détár Enikő és Rékasi Károly fia színészcsaládba született, de egy teljesen más utat választott.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mintaapák

Ezt is szeretjük