Kamarás Iván elképesztően hasonlít Darvas Ivánra – Végre kiderül, milyen kapcsolat van közöttük

Kamarás Iván pályája kezdete óta hallgathatja a pletykát, mely szerint ő valójában Darvas Iván eltitkolt fia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Darvas Iván 2020. június 14-én lett volna 95 éves. Kamarás Iván évtizedek óta hallgatja, hogy nagyon hasonlít a 2007-ben elhunyt színészlegendára, akivel megegyezik a keresztneve is. A Budapesti Nyári Fesztivál keretében megrendezett július 18-i koncertjén, a Városmajori Szabadtéri Színpadon Darvas egyik legismertebb dalát is előadja. 

Facebook-posztjában azt is ígéri, hogy végre kiderül, valójában milyen kapcsolat köti össze őket. 

Kamarás Iván és Darvas Iván rokonok?

A gyakorikerdesek.hu oldalon szerepel a kérdések között, hogy vajon Darvas Iván az apja-e Kamarás Ivánnak, de a Google-keresőjébe is sokan beütik, hogy Kamarás Iván és Darvas Iván rokonok-e. 

- Azon túl, hogy mindketten Ivánok vagyunk és szőkék, talán abban hasonlítunk, hogy mindkettőnket jellemez egyfajta elegancia, egyfajta kívülállás. Hogy valójában milyen kapcsolat fűz minket össze, a koncerten elárulom, sőt, az egyik leghíresebb dalát is eléneklem – mondta júniusban a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A 47 éves színész pályája kezdete óta hallgathatja a pletykát, mely szerint ő valójában Darvas Iván eltitkolt fia. 2018 júniusában a Hot! magazinban készült interjúhoz a színészlegenda bőrébe bújt, mert a példaképének tekinti, de azt cáfolta, hogy az apja lenne.

kamaras-ivan
Fotó: RTL Klub

- Már a főiskolai felvételimnél megkaptam, hogy mennyire hasonlítok a fiatal Darvasra, később az egyik vizsgámra direkt behívták, hogy nézzen meg. Állítólag tetszettem neki. Attól fogva folyton hozzá hasonlítgattak, még az a pletyka is járta, hogy az eltitkolt fia vagyok. Ez egy ideig hízelgő volt, de később már zavart, hisz színészként Kamarás Iván akartam lenni. Persze néztem a filmjeit, láttam őt színpadon, később forgattam is vele, sőt, énekeltünk is együtt. Izgultam az első találkozásnál, pedig nem kellett volna: rém kedves volt - mesélte akkor a hetilapnak.

Világsztárok és magyar hasonmásuk

Ha szétnézünk a hollywoodi sztárok világában, könnyűszerrel meg lehet találni a magyar ikerpárjukat. Sarka Katának is megvan a hasonmása, ha nem tudnánk, hogy nem testvérek a hollywoodi színésznővel, el sem hinnénk. Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hét hazai sztárunk és világsztár ikertornyaik között.

Ezt is szeretjük