Kamarás Iván édesanyja 76 évesen modellkedik – Az olasz Vogue magazinban szerepel

Uhrik Teodóra táncművész az olasz Vogue magazinban szerepel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván mindig is nagyon büszke volt édesanyjára, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművészre és balettpedagógusra, Uhrik Teodórára. A színész most egy újabb elismerés miatt nézhet fel a 76 éves művésznőre. 

Uhrik Teodóra bekerült az olasz Vogue magazinba – szúrta kis a 24.hu a zagabo Facebook-oldalán.

Uhrik Teodóra 76 évesen állt modellnek

A Pécsi Balett alapítója a Szabó Gabi által alapított magyar divatmárka kabátjában pózol a Vogue Italia oldalán Rácz Edit fotóművész portfóliójában.

Uhrik Teodóráról több felvétel is készült a SilverChic Modellügynökség felkérésére. 

uhrik-teodora
Fotó: SilverChic Model Agency/Rácz Edit

"Kislány korom óta a BALERINÁK testesítik meg számomra a NŐIESSÉGet. Amikor az érett női szépséget elkezdtük keresni, az első gondolataim között szerepelt, hogy egy tapasztalt balerinát szeretnék megmutatni. Teodora Uhrik művésznőnél nem találhattunk volna tökéletesebb modellt. És a munkánkat a VOGUE is elismerte!" – olvasható a Facebook-oldalukon.

Uhrik Teodóra energikusságát, alakját és fittségét sok fiatal is megirigyelheti. Az év elején 2000-ben alapított pécsi rockegyüttes, a 30Y zenekar Megint elárultál című számának klipjében táncolt.

Kamarás Iván fiai

Kamarás Iván két fiú büszke édesapja, elsőszülött fia, Igor első házasságából született, második gyermeke, Zalán 2003-ban látta meg a napvilágot, ő a színész egy másik kapcsolatából született. A nagyobbik fiú márciusban ünnepelte 18. születésnapját, így ő már hivatalosan is a nagykorúak táborát erősíti, míg öccse idén lett 16 éves.

Ezt is szeretjük