Kamarás Iván kiköpött Darvas Iván - Azt pletykálták, az eltitkolt fia

Kamarás Iván nagyon hasonlít a színészlegenda Darvas Ivánra.

kamaras-ivan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván elképesztően hasonlít a 2007-ben elhunyt színészlegendára, Darvas Ivánra. A gyakorikerdesek.hu oldalon is feltették már a kérdést, vajon Darvas az apja-e Kamarásnak, és maga a 45 éves színész is hallotta a pletykát, mely szerint ő valójában Darvas Iván eltitkolt fia. A Hot! magazinban készült interjúhoz Darvas Iván bőrébe bújt, mert a példaképének tekinti, de azt cáfolta, hogy az apja lenne. 

- Már a főiskolai felvételimnél megkaptam, hogy mennyire hasonlítok a fiatal Darvasra, később az egyik vizsgámra direkt behívták, hogy nézzen meg. Állítólag tetszettem neki. Attól fogva folyton hozzá hasonlítgattak, még az a pletyka is járta, hogy az eltitkolt fia vagyok. Ez egy ideig hízelgő volt, de később már zavart, hisz színészként Kamarás Iván akartam lenni. Persze néztem a filmjeit, láttam őt színpadon, később forgattam is vele, sőt, énekeltünk is együtt. Izgultam az első találkozásnál, pedig nem kellett volna: rém kedves volt - mesélte a hetilapnak.

Lehullt a lepel... Nem Liliomfi(a) Darvas / Kamarás #hotmagazin #ehetiszam #megtisztelo #darvasvadaszat

Iván Kamarás (@kamaras.ivan) által megosztott bejegyzés,

A két színészben közös, hogy sármosak, mindkettejükért rajonganak, illetve rajongtak a nők.

- Darvas attól is volt annyira vonzó, hogy intellektuális, előkelő benyomást keltett. Azt mondják, bennem is van valami ilyesmi, csak én sportosabb alkat vagyok. Sokat teszek azért, hogy megőrizzem a formám. Szerintem, ha valaki sármos, azzal jó csomagolást tud adni ahhoz, amilyen tartalmat hordoz.

Kamarás Iván édesanyja Uhrik Dóra balettművész, az édesapja Kamarás András grafikusművész. A színész szülei korán elváltak, és kapott egy nevelőapát Lovas Pál táncművész, díszlettervező, balett-tanár személyében. Tízéves volt, amikor édesanyja világra hozta a féltestvérét, Annát. Az édesapja részéről is született egy féltestvére, egy öccse. 

Magyar énekesnők és külföldi hasonmásaik

Képes összeállításunkban hat olyan magyar énekesnőt mutatunk, aki szintén rendelkezik világhírű hasonmással.

Ezt is szeretjük