Jóképű színész Törőcsik Mari unokája - Fotókon a 39 éves Máté

Törőcsik Mari jóképű unokája már húsz éve színészként dolgozik.

torocsik-mari-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Járai Máté, Jászai Mari-díjas színész 15 évig hallgatott arról, hogy milyen híresek a nagyszülei: a nagyapja Maár Gyula rendező, a nagyanyja Törőcsik Mari. Bár a színésznő nem a vér szerinti nagyija, úgy szeretik egymást, mint bármely unoka és nagymama. A 39 éves színész a híres rendező lányának, Maár Katinak a fia, és 1978 októberében született, hat évvel később, mint ahogy Törőcsik Mari és Maár Gyula összeházasodtak. 

Járai Máté soha nem él vissza azzal, hogy ismertek a nagyszülei, sőt, évekig titkolta, kik ők. A Színművészetire is hetedszerre vették fel, nem kért a protekcióból, a színésznő nem is szólt az érdekében, mert hitt Máté tehetségében. A fiatalember először 2011 áprilisában, az RTL Klub Fél Kettő című műsorában beszélt a családi kötelékről. 

- Addig nem akartam erről beszélni, amíg nem tudok értékeket felmutatni, de most már tíz éve vagyok színész, így nem bánom, ha megtudják az emberek - mondta akkor.

Törőcsik Marira gyerekkora óta felnéz, ikon, példakép az életében, így nem meglepő, hogy kiválóan utánozza. Mozdulataik és gesztusaik olyan hasonlóak, hogy meglepő, hogy nincs közöttük vérségi kötelék. A 39 éves, nős színész 1998-ban a Veszprémi Petőfi Színháznál kezdett el játszani, majd 2005-ben a Szegedi Nemzeti Színházhoz szerződött, 2010 óta pedig a Győri Nemzeti Színház tagja. Nemcsak tehetséges, de nagyon sármos is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük