Kálmán Olga 25 év után hagyott fel a tévézéssel - Most így él politikai főtanácsadóként
Kálmán Olga a tévézés után politikai főtanácsadóként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kálmán Olga 25 év televíziózás után most politikai főtanácsadóként dolgozik, Budapest egyik alpolgármesterét segíti kulturális ügyekben. A művészi világ mindig is érdekelte: népdalénekesként versenyeket is nyert, és kevesen tudják róla, hogy színésznőnek készült, a Színművészetire is jelentkezett, de miután nem vették fel elsőre, nem próbálkozott többet. 

Ugyanígy a gitározást is elengedte, amikor azt látta, soha nem lesz olyan tehetséges, mint amilyen lenni szeretne. 

Kálmán Olga a tévézés után

Kálmán Olga 1994-től a Magyar Televíziónál dolgozott, 2003-tól az ATV-hez szerződött, ahol az Egyenes beszéd állandó műsorvezetője volt. 2016 decemberében felmondott, 2017 februárjától a Hír TV-nél kezdett el dolgozni, új műsora az Egyenesen Kálmán Olgával címet kapta. 2018 nyarán több kollégájával együtt elbocsátották.

kalman-olga
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kálmán Olga az előválasztáson a DK főpolgármester-jelöltje volt, 2019 novemberében pedig bejelentette, hogy Gy. Németh Erzsébet alpolgármester politikai főtanácsadója lesz. A Best magazinnak adott interjújában azt mesélte, a mindennapjaiban sok előnyét tapasztalja annak, hogy már nem televíziózik: az egyik ilyen, hogy már nem délutánról késő estig dolgozik, az estéket otthon töltheti a családjával.

- Nem tudtam az óvodába, iskolába elmenni a gyerekért. Este pedig nem értem haza a vacsorára, így az esti lefekvésnél nem mesélhettem nekik. Most viszont úgy dolgozom, mint az emberek nagy része: reggeltől délutánig. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a televízióból - főként az Egyenes beszédből - kemény nőként ismerik, a hetilapnak azt mesélte, otthon kenyérre lehet kenni. 

- Igazi tyúkanyó típus vagyok. Szeretek mindenkiről gondoskodni, főzni, a gyerekkel játszani, kártyázni, társasozni - igaz, most már legtöbbször Marcival. Luca lányom felnőtt már, dolgozik, elköltözött otthonról. És nem mellesleg szeretek a családommal beszélgetni. Esténként, amikor együtt nézzük a tévét, odakucorodom a férjem, Gyuri mellé - osztotta meg az 51 éves sztár a lap olvasóival. 

Pálffy István politikai pályára cserélte a televíziós karrierjét

A 60 éves Pálffy Istvánra a legtöbben a televíziós korszakából emlékeznek, vezette a TV2 Tények, illetve Jó estét, Magyarország című műsorát és a Magyar Televízió híradóját is. Az egykori műsorvezető már hosszú évekkel ezelőtt, 2010-ben búcsút intett a televíziózásnak. 

Ezt is szeretjük