A 73 éves Kállay Bori elképesztően csinos és fiatalos: 3 éve egyedül is jól érzi magát a bőrében
Kállay Bori korábban el sem tudta képzelni az életét társ nélkül, most nincs hiányérzete egyedül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 73 esztendős Kállay Bori 55 évvel ezelőtt kezdte a karrierjét színésznőként, és esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, amíg teheti, játszani fog. Akik látták a színpadon, vagy találkoztak vele személyesen, azt mondják, árad belőle a báj, a kedvesség és a pozitív energia.

Már kis korában is igyekezett mindig a dolgok napos oldalát nézni. 1948-ban Balmazújvárosban látta meg a napvilágot Katona Irén néven. Gyerekként szerény körülmények között éltek, karácsonykor nem mindig került ajándék a fa alá, ettől függetlenül boldogan várta a szentestét.

Kállay Bori 73 évesen ilyen csinos

- Azt hiszem, ez a habitusomból ered. Amióta az eszemet tudom, minden rosszban kerestem azt a pici jót, ami benne van. Mert mindenben van! És a belső derű pedig hamar átsegít mindenen - ecsetelte a Story magazinnak.

A színésznő friss fotóiról is árad ez a fajta életigenlés, valamint az, mennyire jól érzi magát a bőrében: fantasztikusan néz ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három évvel ezelőtt bomlott fel 32 éve tartó házassága Vitray Tamással, ezen az időszakon is az optimizmusa segítette át.

- Nem vagyok hajlandó „belehalni”, ha valami rossz történik velem. Mindig a lehető leghamarabb akarok kijönni belőle. Természetesen levonva a tanulságokat.  

kállay-bori-1
Fotó: TV2/Mokka

Korábban nem tudta volna elképzelni társ nélkül az életét, mára ez nem így van. Nincs hiányérzete azért, mert egyedül van, de nem zárja ki a lehetőséget, hogy egyszer majd újra vágyni fog valakire.

- Most jól érzem magam egyedül. Ebben a helyzetben is megtaláltam a jót, és nincs társas kapcsolat iránti hiányérzetem. De legfőképp az elmúlt életem után nincs, egy szemernyi sem.

Kovács Kati tűzpiros ruhája

Kovács Kati hat évtizede szórakoztatja a közönséget, nevéhez a '60-as évek óta számtalan koncert, több millió eladott lemez és rengeteg sláger fűződik. Ma a 77 éves énekesnő energiáját és külsejét sok jóval fiatalabb is irigyelheti.

Ezt is szeretjük