Kajdi Csaba a WC ablakán keresztül menekült el a randijáról

Kajdi Csaba élete egyik legrosszabbul sikerült randijáról is mesélt a Sláger Rádióban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba nem tagadja, hogy volt időszak, amikor inkább felkötötte a nyúlcipőt, ha a randipartnere nem nyerte el a tetszését.

A modellügynökség vezetője egy olyan esetről mesélt, amikor a WC ablakán keresztül távozott, hogy eltűnjön a kellemetlen szituációból. 

Kajdi Csaba randija

Kajdi Csaba már nemcsak a péntek, de a hétfő reggeleket is nyers humorával turbózza fel a 95.8 Sláger FM-en. Legutóbb az ismerkedés témakörét vesézte ki a Sláger Reggel műsorvezetőivel. 

kajdi-csaba
Fotó: TV2

- Ha megtetszik valaki, akkor igyekszem vele szóba elegyedni. Én ebben hiszek, az élő szóban. Simán megkérdezem valakitől, aki bejön, hogy hol a Széll Kálmán tér, miközben mindketten ott állunk épp. A lényeg, hogy elinduljon valamifajta beszélgetés - kezdte a sztorizást Rádiós Cyla. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Korábban próbálkozott az online ismerkedési formákkal is, de azok egyszerűen nem jöttek be neki.

- Volt olyan, hogy Nizzában megismerkedtem valakivel, aztán találkoztunk, de köze nem volt ahhoz, mint amit addig láttam, tudtam róla. A WC ablakán keresztül léptem le a randiról. Kicsit hasonló volt a helyzet Berlinben. Már hetek óta chateltünk, kiutaztam hozzá, de élőben teljesen más volt. Úgy kellett felhívnom a berlini barátom, hogy átmehetnék-e hozzá, mert itt nem az van, amire számítottam. 

kajdi-csaba2
Fotó: Sláger FM

Kajdi Csaba arról is beszélt a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak, hogy nem egy társtól reméli a boldogságot. 

- Szerintem nagyon túl van értékelve és gondolva ez az egész. Persze, társas lények vagyunk, de én inkább vagyok egyedül, mint hogy benne legyek egy esetleg mérgező kapcsolatban. Attól, hogy valaki egyedül van, még nem feltétlenül magányos. Hiszek abban, hogy ha rendben vagyunk magunkkal, szeretjük magunkat, az kifelé is sugárzik, és azt vonzzuk be, akire szükségünk van.

Kajdi Csaba kiakasztja idős szomszédját

Kajdi Csaba imád grillezni, ezt itthon és franciaországi lakásában is gyakran teszi, de utóbbi helyen a szomszédja nem díjazza, állandóan balhézik miatta. 

Kajdi Csaba ezzel megy a szomszédja idegeire: az idős nő a rendőrséggel fenyegetőzik

Kajdi Csaba imád grillezni, ezt itthon és franciaországi lakásában is gyakran teszi, de utóbbi helyen a szomszédja nem díjazza.

Elolvasom
Ezt is szeretjük