Ellenszenvből szerelem - Németh Kristóf ezzel a híres színésznővel járt másfél évig

Nem is gondolnád, ki az a magyar sztár, aki pofonjával lopta el Németh Kristóf szívét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf nem csak a Barátok köztben játszott anno macsószerepet, a való életben is sok nő szívét meghódította, azonban egyik nagy szerelmével érdekes módon jöttek össze.

Szulák Andreával a szerelem témakörét járták körbe a Nyugi! köztünk marad adásában a műsor vendégei.

Németh Kristóf szerelme pofonnal kezdődött

Pikáns, aranyos vagy éppen meglepő történeteket árultak el előző kapcsolataikról. A színész sztorija is ekkor jött elő.

németh-kristóf-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- A Színművészeti Egyetemen osztálytársak voltunk Benedek Miklós tanár úr osztályában. A hölgy, akiről beszélünk, mára híres színésznő lett, de akkor nem bírtuk egymást. Szemmel láthatóan fagyos volt a viszony közöttünk. Aztán egy helyzetgyakorlatban összeosztottak minket. A téma neve: csók és pofon volt. Mindegyik helyzetgyakorlatban kellett lennie egy csóknak és egy pofonnak, mi addig-addig próbáltunk, hogy ebből egy nagy szerelem lett - mesélte a 44 éves sármőr.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nyugiköztünkmarad #valentinnap #szuperadáslesz #vicces #parádés #szulákandi

Németh Kristóf (@nemeth.kristof.hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Azt is hozzátette, hogy pontosan emlékszik, mikor nyilallt bele az a bizonyos villámcsapásérzés: épp az egyik méretes pofon közben érezte, hogy vonzódik partnernőjéhez. A történetet először név nélkül akarta megosztani a közönséggel, ám hosszas kérlelés után beadta a derekát, felfedte a színésznő kilétét, aki nem más, mint Gryllus Dorka.

A szerelmesek másfél évig voltak együtt, össze is költöztek, de végül mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. Gryllus Dorka a szintén színész Simon Kornéllal alkot egy párt 2010 óta, kisfiuk, Soma 2012 márciusában született meg.

Németh Kristóf másodjára nősült meg 2018 decemberében, és két gyermek büszke édesapja. Első házasságában született fia, Lóci 11 éves, jelenlegi párja, Zita pedig 2019 novemberében adott életet Levente nevű kisfiuknak.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kamasz lányai 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. Míg Deutsch Anita 2001-től 2007-ig alakította Szilágyi Andreát a sorozatban, addig Kinizsi Ottó Balassa Imre karakterét öltötte magára 1998-tól 2010-ig. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokká cseperedtek lányaik, valamint megnézheted a többi Barátok közt jelenlegi és egykori szereplőinek felnőtt vagy éppen kamasz lányait is. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük