Polyák Lilla 20 évvel ezelőtti titkot árult el: ismert színész szerelme volt a Színművészetin
Polyák Lilla két évig alkotott egy párt Nagy Ervinnel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla a Színművészeti Főiskolán két évig egy párt alkotott az ország ma már egyik vezető színészével, Nagy Ervinnel. Az egykori osztálytársak közötti kapcsolatra akkor derült fény, amikor a 42 éves színésznő édesanyjával együtt szerepelt a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában. "Mi az, amit az anyukája szerint a legjobban bán az életében Lilla?" - hangzott a kérdés, amire az egyik lehetséges válasz az volt, hogy "Hogy Nagy Ervin nem vette feleségül".

- Az Ervin főiskolán osztálytársam volt, nagy szerelem volt a miénk. Két évig voltunk együtt, de hát a Színművészeti nem arról híres, hogy együtt tartja a párokat. Tulajdonképpen Zsolt (Homonnay Zsolt, későbbi férje - a szerk.) csapott le a kezéről. Azóta már nagyon jó közöttünk a viszony.

- Szerintem megöltük volna egymást, ha együtt maradunk. Nagyon szélsőségesek vagyunk mind a ketten, ezt hoztuk ki mindketten a másikból, törtek a tányérok. Talán jobb, hogy így lett, hogy nem Ervin vett feleségül - mondta Polyák Lilla a műsorban, édesanyja pedig heves bólogatással helyeselt.

- Biztosra vettem, hogy ebből semmi jó nem sül ki - fűzte hozzá a történethez a színésznő édesanyja. 

Ma már Polyák Lilla és Nagy Ervin is boldog párkapcsolatban él. A színésznő húsz együtt töltött év és 15 év házasság után hivatalosan 2016 szeptemberében vált el, de két fiukat továbbra is nagy egyetértésben nevelik. Polyák Lilla 2016 tavaszán vállalta fel, hogy nemcsak volt férje, de ő is újra boldog, 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba szeretett bele, aki egy évvel később meg is kérte a kezét. 

Nagy Ervin 2016 decemberében árulta el, hogy kislánya édesanyjával már egy éve megegyeztek arról, hogy külön utakon folytatják tovább. Nem sokkal később a nagy nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy kolléganőjével, Borbély Alexandrával alkot egy párt. 

Magyar sztárok, akik szerelmesek voltak egymásba

Hargitai Bea és Katus Attila ugyancsak a TV2 egyik műsorában árulták el, hogy évekig egy párt alkottak. 

Ezt is szeretjük