Kabát Petinek ilyen jóképű a bátyja: Joci nagyon sármos férfi
Kabát Peti három évvel fiatalabb bátyjánál. Ritka közös fotón mutatta meg Jocit.

kabát-peti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabát Petiről nem sokan tudják, hogy van egy bátyja. Bár az egykori focista napi rendszerességgel posztol az Instagramjára, a szeretteiről viszonylag ritkán oszt meg képeket. 

Épp ezért számít különlegesnek az a családi kép, amelyen nemcsak szülei, hanem testvére is látható.

Kabát Peti bátyja

Az egész család együtt vakációzott, Kabát pedig egy aranyos képet posztolt a tenger azúrkék vizéből. Édesanyjával, apjával és Jocival látható a felvételen. Viccesen meg is kérdezte a követőitől, szerintük ki barnult le leginkább az üdülés alatt. A Kabát fivérek szemmel láthatóan nagyon hasonlítanak egymásra. Mindketten tudják, hogyan kell csibészesen mosolyogni a kamerába. 

Joci nagyon sármos, aki öccséhez hasonlóan élvonalbeli sportolóként kezdte a pályafutását. Egész gyermekkorukat átitatta a sport, együtt fociztak és jégkorongoztak. Csínytevések terén viszont mindig is különbözőek voltak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyértelmű, hogy én voltam a rosszabb. Vagány voltam, csibész, zsivány az iskolában is, és lent a telepen is. Joci jobb tanuló volt, szófogadóbb, mint én - árulta el Kabát Peti 2019-ben a Fókusznak.

Gyermekkori anekdotákból nem szenvednek hiányt. Bár szüleik szigorúak voltak velük, azért így is jó pár eset történt velük, amelyeket sosem fognak elfelejteni. Egyszer Kabát Peti annyira megharagudott a bátyjára, hogy egy szekrényhez kötözte, és magára hagyta, máskor a közös horgászás sült el rosszul.

kabáték
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Anyuék úgy engedtek el, hogy Joci vigyáz rám. Be akarta dobni a botot, de a horog beleakadt a fülembe. Nagyon sírtam. Úgy mentünk haza, hogy vigyáznia kellett, nehogy megrántsa, mert végig húzta a fülcimpámat. Végül apu vette ki fogóval - emlékezett vissza a 44 éves sztár.

Kabát Peti ritkán látott fia

Képes összeállításunkban megnézheted Kabát Peti ritkán látott fiát, Kevint, és azt is láthatod, mennyire hasonlítanak.

Ezt is szeretjük