Judy nemcsak sokkal karcsúbb, de szexibb is: fogyása után ilyen dögös a képeken

Judy rátalált a rúdtáncra, amivel nemcsak a testét formálja, hanem az önbizalmát is növeli.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Judy tízkilós fogyása után nemcsak karcsúbb, de sokkal magabiztosabb is lett. A Groovehouse énekesnője szuper formában várja a nyarat, testileg és lelkileg is kibékült önmagával.

Ezt annak is köszönheti, hogy az állandó koncertezések és a fellépések után úgy érezte, más mozgásformára is szüksége van. 

Judy és a rúdtánc

- Nagyon szeretek mozogni, és elég bevállalós vagyok, mindent szívesen kipróbálok. Az aerial jógával és a rúdtánccal még ismerkedem, aztán meglátom, melyik lesz a befutó. Úgy gondolom, hogy mi, nők, nagyon híján vagyunk az önbizalomnak, de ez a két sport abszolút ad egy löketet ezen a téren. Ez a házasságban is jól jön, új lendületet ad, ha jóban vagyunk magunkkal - véli a 47 éves sztár. 

judy1

Judy saját bevallása szerint egész életében kétszer szedett fel jelentősebb felesleget: kislánya születése után, illetve a közelmúltban, amikor a karanténkilók őt sem kerülték el. Utóbbiaknak már nyoma sincs, tíz kilót adott le egy tudományos formula segítségével, így végre elégedetten néz tükörbe.

- Fáj kimondani, de nem szerettem magam, nem voltam elégedett a testemmel, nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Anyukámtól örököltem a hajlamot, hosszú évekig volt bajom a kilókkal. Nemrég azonban pontot tettem az évek óta tartó jojó végére. Az interneten találtam egy tudományos formulát, amely egy vákuumrostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. 

judy3

A 155 centis sztár teste látványos változásokon ment át a formulának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően.

Wossala Rozina ilyen karcsú lett

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban. Nem hasonlítgatja a testét másokéhoz, és csakis a saját elvárásainak akar megfelelni.

Wossala Rozina ilyen sokat fogyott - Mégsem lesz sose modellalkat

Wossala Rozina 12 kilótól szabadult meg, miután teljesen megváltoztatta az életét és az étkezési szokásait.

Elolvasom

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük