Balássy Betty 106 kilóról indult: elképesztően karcsúra fogyott

Balássy Betty énekesnőre fogyása után alig ismerni rá, annyira sokat változott.

varga-feri-balassy-betty-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2018-ban Varga Feri nagy fogyásán és átalakulásán hüledezett az ország, 2022-ben pedig Balássy Betty teljesítményén ámulnak a rajongók. Az énekesnő, aki 106 kilóról indult, 15 hónap alatt 40 kilót fogyott. 

Nagyon sokáig harcolt a kilókkal, úgy tűnt, neki semmi nem válik be. Egy ponton azonban ráérzett, mi az, ami működik, kifejlesztette saját étrendjét. 

Balássy Betty fogyás után

A háromgyerekes Balássy Betty elsősorban maga miatt szeretett volna lefogyni, Varga Ferinek teltebb formákkal is tetszett, mindenhogy nagyon vonzónak találja feleségét. Az énekesnőnek a túlsúly miatt egészségügyi problémái voltak, ez tette fel a pontot az i-re. 

Balássy Betty 106 kilóból fogyott le 40-et.
Balássy Betty 106 kilóból fogyott le 40-et.
Fotó: Instagram/Balássy Betty

- Fájt a hátam, fájt a bokám, nem tudtam úgy felvenni a cipőimet, szóval borzasztó volt. Annyira zavart! (…) Nekem nincs, és nem volt semmi betegségem, megnézettem. Ebből jöttem rá arra, hogy semmi bajom, egyszerűen csak nem figyelek oda arra, mit eszem. Ott kezdődik a fogyókúra, hogy figyelsz arra, mit eszel. Nyolc hónapig nem edzettem, csak az étkezésre figyeltem, utána kezdtem el - kezdte nagy fogyásának történetét a Life TV Ébredj velünk! című műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kifejezetten a szénhidrátra figyeltem, mennyi az, amit bevihetek, illetve nem ettem cukrot. Így aztán kialakult az étkezésem, ami nagyon nehéz volt, főleg három gyerek mellett, betartani - mesélte Balássy Betty, aki mindennap a mérlegen állva ellenőrizte, jól halad-e a folyamat, vagy esetleg vissza kell még vennie a szénhidrátdús ételekből. 

Fantasztikusan néz ki megújult külsejével, nemcsak karcsú, hanem ragyog is, az önbizalma is megnőtt a leadott kilóknak köszönhetően. Mint azt a műsorban elmondta, a motivációt megtartani volt a legnehezebb, de sikerült neki. 

Az énekesnő fantasztikusan néz ki 2022-es fotóin.
Az énekesnő fantasztikusan néz ki 2022-es fotóin.
Fotó: Instagram/Balássy Betty

- Volt olyan, hogy befaltam a csokit, vagy beboroztam. Az elején nulla volt az alkohol. El tudod azt képzelni? Nem tudsz hátradőlni és egy pohár bort meginni. Az akkor nem fért bele, nehéz volt - árulta el arról, hogyan jutalmazta magát egy-egy kisebb elért célnál. 

Magyar sztárok nagy fogyásai

Nem Fásy Zsüli az egyetlen, akinek sikerült jelentős súlyfeleslegtől megszabadulnia. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akiket duci gyerekként vagy tiniként ismertünk meg, ma azonban bombázóként láthatjuk őket.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük