Judy megmutatta édesanyját: Juditra nagyon hasonlít Maja, az unokája
Judy édesanyja szakmáját vitte tovább, míg Maja arcán nagyanyja vonásai köszönnek vissza.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kis Judit, vagy ahogy egy ország ismeri, Judy a ’90-es évek közepén robbant be a köztudatba a Groovehouse zenekarral. Annak ellenére, hogy évtizedek óta a nyilvánosság előtt éli az életét, és különböző tévéműsorokban is rendszeresen szerepel, családját csak nagyon ritkán mutatja meg.

Bár gyermekéről és férjéről olykor-olykor posztol az Instagramon, az édesanyját szinte sosem láthatjuk. A 65 éves Judit mosolygós nagymama, akitől lánya és unokája is sok mindent örökölt. 

Judy és 65 éves édesanyja, Judit

Míg az énekesnő Judit hivatását vitte tovább, addig Maján nagyanyja vonásai köszönnek vissza. Barátságos tekintetük és bájos mosolyuk is megegyezik.

judy-anyja-és-lánya
Fotó: TV2/Tények Plusz

Bár Judy egész életében tudta, hogy a színpadon fog állni, édesanyja ragaszkodott hozzá, hogy legyen egy szakma a zsebében. A családjukban mindenki szabóként végzett, így lányának is ezt a munkát szánta. 

- Azt mondtam, semmi gond, lehet énekesnő, de a nyolc osztály kevés. Igenis legyen egy szakmája - mesélte a Tények Pluszban.

Noha teljesítette az anyai kívánságot, és megszerezte a képesítését, mindössze csak hobbiként gyakorolja a varrónőmesterséget. Az anya-lánya páros gyakran ül össze egy-egy délután erejéig, ilyenkor pedig rendszeresen kattog a varrógép. 

judyék
Fotó: TV2/Tények Plusz

A TV2 riportjában szó esett az énekesnő és zenésztársai 23 évvel ezelőtti tragikus autóbalesetéről is. Juditnak a mai napig elcsuklik a hangja, ha arról az időszakról kell beszélnie.

- Nagyon nehéz volt. Főleg, hogy vinni kellett tovább a hétköznapi életet. Közben tudni azt, hogy nem biztos, hogy túléli. Borzalmas volt ezzel a tudattal jönni-menni.

Magyar sztárok édesanyjukkal

Képes összeállításunkban megnézheted a magyar sztárokat és édesanyjukat. Kíváncsi vagy rá, hogy Dér Heni, Dallos Bogi vagy Puskás Peti anyukája hogy néz ki?

Ezt is szeretjük