Joshi Bharat exfelesége: így reagált arra, hogy Mészáros Lőrinc volt nejéért elhagyta a férje

Joshi Bharat volt felesége, Csilla először szólalt meg a válás óta.

joshi-bharat-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla megszenvedte, amikor férje 31 együtt töltött év után beadta a válókeresetet, miután beleszeretett egy másik nőbe, aki nem volt más, mint Mészáros Lőrinc volt neje. 

Kelemen Beatrix és a 67 éves tévés pár hónappal később szakítottak. Csilla ma már nem haragszik a tévésre, ugyanakkor újra összejönni nem fognak - árulta el a Best magazinnak, melynek először szólalt meg a válás óta. 

Joshi Bharat volt felesége

Csilla megszenvedte a válást, ami váratlanul és egy új szerelem miatt történt. Azt mondta hetilapnak, az elmúlt másfél év nem volt könnyű, de szerinte semmi nem történik véletlenül. 

- Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött, hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. 

Januárban arról olvashattunk, hogy amikor Csilla indiai ételeket főz a lányuknak, Shilának, mindig csomagol és küld volt férjének is. Az asszony erre most azt mondta, megszokásból teszi, egyszerűen jólesik neki másokról gondoskodni, de ez nem jelenti azt, hogy újra közel kerültek volna egymáshoz, hogy randiznának. 

- Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Üzenetet ugyanakkor váltottak Joshival, amikor a békülésről szóló cikket olvasta. Mindketten jót mosolyogtak rajta. Csilla nem szeret haragot tartani, főleg nem a gyereke apjával. 

Joshi Bharat és Csilla a 2012-es Story-gálán.
Joshi Bharat és Csilla a 2012-es Story-gálán.
Fotó: Femina

- Meglehet, furcsán hangzik, de én mára őszintén sajnálom, hogy véget ért Bharat kapcsolata, mert tényleg nagyon szerelmes volt. Ami minket illet, ma is számíthatok rá, de hihetetlenül megerősödtem, és egyedül is mindent meg tudok oldani. 

Nézd meg Joshi Bharat lányait!

A műsorvezető első házasságából született a most 37 éves Szávitri, a másodikból Shila, aki 27 éves. Habár nem édestestvérek, a két lány nagyon hasonlít egymásra.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük