Joshi Bharat és volt felesége kibékültek: Csilla indiai ételekkel kedveskedik a tévésnek
Joshi Bharat és volt felsége normalizálták a viszonyukat, az asszony néha főz is a tévésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat és felesége kibékültek, a válás miatti harag és a műsorvezető új kapcsolata is a múlté, Csilla ismét tartja a kapcsolatot a műsorvezetővel. 

A tévés volt neje megszenvedte az elmúlt másfél évet, de már újra boldog, nemcsak a férjének küld indiai ételeket, de a rádióhallgatókat is szórakoztatja gasztrotippekkel. 

Joshi Bharat kibékült feleségével

2021 szeptemberében derült ki, hogy Joshi Bharat 31 év után válik feleségétől. Pár héttel később azt is elárulta, hogy új párja van, Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix. Kapcsolatuk tavaly tavasszal szakítással végződött. 

joshi-bharat
Fotó: FEM3

Joshi Bharat és Csilla 180 négyzetméteres, gödöllői otthonukat is eladták, a férfi Pestre költözött nem messze volt feleségétől egy olyan lakásba, amit a közös lányukkal oszt meg. A Story magazinnak egy barátja azt mesélte, feleségével kibékültek, az asszony néha főz is rá.

- Nem találkoztak egy éve, de a közös lányuk, Shila miatt normalizálták a viszonyukat, és telefonon beszélnek. Sőt Csilla sokszor készít indiai ételeket Shilának, és ilyenkor sosem felejti el Joshit sem - aki a mai napig rajong a főztjéért -, és mindig csomagol, és küld neki belőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabó Csilla gasztronómiai tudását nemcsak Joshi Bharat, hanem a rádióhallgatók is díjazzák. A Rádió Szarvasban, Pártai Lucia Derűs napot! című műsorában gasztronómiai témákban állandó vendég. A meteorológus többször elmondta a hallgatóknak, hogy Csillával hamarosan a tévében is találkozhatnak. 

A Story Joshi Bharat volt feleségét is megkereste, aki megköszönte a rádiós szereplésére vonatkozó gratulációkat, nem tagadta, hogy tévés tervei vannak, sem azt, hogy főz Joshira, de ahogy az elmúlt években sem tette, nyilatkozni továbbra sem szeretett volna. 

Joshi Bharat lányai

Első feleségével hét év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Ezután két évvel később egy táborban találkozott Csillával, akivel végül 1990. október 13-án házasodtak össze. Azt kevesen tudják, hogy van két lánya, egyik az első, másik a második házasságából.

Ezt is szeretjük