Búcsúzik a nézőktől Joshi Bharat - Lekerül a képernyőről a TV2 népszerű műsora
Januárban már nem lesz látható a FEM3 csatornán a Joshi, a legjobb barát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Decemberben még láthatják a nézők a Joshi, a legjobb barát című műsort, de januártól már nem lesz képernyőn Joshi Bharat népszerű, beszélgetős műsora. 

A 64 éves tévés a Borsnak azt nyilatkozta, bízik benne, hogy megtalálják még televíziós feladatokkal. 

Véget ér a Joshi, a legjobb barát

- Ennek az időszaknak most vége van, de hiszem, hogy jön egy újabb szakasz és újabb kihívások. A Joshi egy talkshow-val indult még anno 2008-ban, az elmúlt években pedig egy mélyinterjúműsorra változott át. Ezek az idők nem fognak nyomtalanul eltűnni az életemből, csupa jó élmény köthető hozzá - mondta a napilapnak. 

Till Attilával a Joshi, a legjobb barát című műsorban 2019 októberében.
Till Attilával a Joshi, a legjobb barát című műsorban 2019 októberében.
Fotó: Facebook/Joshi, a legjobb barát

A Joshi, a legjobb barát még december végéig fut, Joshi Bharat december 30-án a Zenebutik hatórás élő műsorában még műsort vezet. Hogy ezt követően mikor találkozhatnak vele a nézők újra képernyőn, azt még ő maga sem tudja.

A Bors megkereste a TV2-t is, ahol azt mondták, Joshi műsora ugyan véget ér, de több műsor kapcsán is felmerült a neve, így az, hogy nyugdíjas lett, nem zárja ki, hogy visszatérjen a képernyőre.

Bábművész és sorselemző

Az Indiában született Joshi Bharat 1980 óta él Magyarországon. 1981-ben kezdett, és 1983-ban végzett a Bábstúdióban, az Állami Bábszínház művésze lett. Szerepelt A temetetlen halott és a Natassa című filmekben, valamint a Kutyakomédiák és a Kisváros című sorozatban - utóbbiban, az egyik 1993-as részben menekültet alakított.

joshi bharat facebook
Fotó: TV2

Közgazdászvégzettséget is szerzett, majd harminc évvel ezelőtt elkezdett sorselemzéssel és jóslással foglalkozni. Vezetékneve, a Joshi is jövendőmondást jelent, a Bharat keresztnév pedig azt jelenti, India. A Borsnak elárulta, nem aggódik amiatt, hogy műsora lekerült a képernyőről, nyugdíjasként is van mivel foglalkoznia, hisz saját vállalkozása van. 

- Van egy saját stúdióm, ott foglalkoztatok embereket. A sorselemzés a szakmám, ami már 1988 óta tart, szóval addig sem lesz hiányom, amíg nem jön a következő műsor, amivel megkeresnek majd a jövőben.

Erdélyi Mónika lánya már 12 éves 

Erdélyi Mónika két lány édesanyja, a nagyobbik, Viktória már 25 éves, felnőtt nő, a kisebbik, Olívia Johanna, vagy ahogy édesanyja is becézi, Molli novemberben lett 12. Az 51 éves műsorvezető első házasságából született lánya már a maga útját járja, kerüli a reflektorfényt, a második házasságából született Molli ezzel szemben cserfes és beszédes leányzó, aki anyukájával közösen szerepel annak YouTube-csatornáján.    

Ezt is szeretjük