Noszály Sándor a 90-es évek szívtiprója volt - 47 évesen alig ismerni fel a teniszsztárt

Noszály Sándor, az egykori Nagy Ő tíz éve él kint Amerikában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor a ’80-as, ’90-es évek teniszcsillaga volt, szép karriert épített fel, számos versenyt nyert meg hazánkban és külföldön egyaránt. A tévéképernyőket is meghódította, 2003-ban a TV2-n futó Nagy Ő műsorában osztogatta a rózsákat kiszemeltjeinek. A műsor óta 16 év telt el, és a sármőr élete azóta jócskán megváltozott. 

Tíz évvel ezelőtt kiköltözött Amerikába, ahol teniszedző lett. Külsőre is teljesen más lett. A 47 éves teniszcsillag szakállt növesztett, ami még inkább növeli sármját. 

noszálys
Fotó: TV2 Mokka

Olyan sztárok privát teniszedzője, mint Adrien Brody, Lionel Richie vagy Gerard Butler, utóbbival elmondása szerint karmikus kapcsolat van kettejük közt.  A teniszezés mellett az üzleti élet felé is kacsintgat az egykori Nagy Ő, kozmetikai céget alapított, melyet a világhálóra is kiterjesztene. Hisz a sorsszerűségben, és úgy gondolja, sikerét is ebben kell keresni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Die young as late as possible 😎#🙏🙏🙏31-47

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Amerikában nagyon jól érzi magát, nincs honvágya, de minden évben kétszer hazalátogat barátaihoz és gyönyörű szép kislányához, Szonjához, aki már 16 éves. 

- A lányommal nagyon jó a kapcsolatunk, büszke vagyok rá, mint minden apa. Szonja amerikai iskolába jár, nagyon szeretném, hogy majd egyszer kiköltözzön hozzám, ha ő is akarja - osztotta meg a Mokka című műsorában a 47 évesen is jóképű Noszály Sándor.

Így néz ki ma Szeles Mónika

Szeles Mónikát a New Yorkban megrendezett US Open kapták lencsevégre. Így néz ki az egykori teniszcsillag 45 évesen.

Ezt is szeretjük