Hosszú Katinka sármos pasijával Berlinben romantikázott - Fülig szerelmesek egymásba

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté Berlinben turistáskodtak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté májusban ismerkedtek meg, pontosan nem tudni, hogy mióta is alkotnak egy párt, azonban mióta az úszónő a közösségi oldalaira feltöltötte első közös képüket 2019 júliusában, azóta rendszeresen posztol kedveséről szerelmes fotókat.

Szeptemberben Will Smith új filmje, a Gemini Man budapesti premierjén jelentek meg először egy párként nyilvánosan, amiről természetesen újabb poszt született. Csütörtökön ismét megmutatta sármos pasiját a követőinek, a szerelmesek Berlinben turistáskodtak. Kicsit jót is tett az Iron Ladynek a városnézés, hiszen ma már az úszók világkupaversenyének újabb fordulóján kell kihoznia magából a maximumot. A fotók alapján igyekeztek a német főváros legnagyobb nevezetességeit megnézni, voltak például a Reichstagnál, illetve a berlini dómnál is.

A friss felvételeket elnézve le sem tagadhatják, mennyire odáig vannak egymásért.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük