Noszály Sándor ritkán látott tinilányával szelfizett - A 16 éves Szonja így néz ki

Noszály Sándor lánya, Szonja áprilisban ünnepelte 16. születésnapját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor, a '80-as és '90-es években szép sportolói karriert épített fel, számos teniszbajnokságot megnyert hazánkban és külföldön is. A nevét még szélesebb körben akkor ismerte meg az ország, amikor 2003-ban szerepelt a TV2-n futó Nagy Ő műsorában, amelyben számos női szívet megdobogtatott. Ugyanebben az évben, áprilisban született meg kislánya, Szonja is.

A 47 éves sztár Instagram-oldalára csak ritkán tölt fel friss felvételt a lányáról, ám idén júliusban kivételt tett. Szonjából szép tinédzser lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#daughterfatherlove

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

A sztár nemrég moziba is elment a lányával, ezt az emléket is megörökítették.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#movie#daughter#❤️#happy

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

A gyermeke egy régi kapcsolatából született, ám Szonja édesanyjával, Ildikóval sosem éltek együtt. Ennek ellenére jó viszonyt ápolnak egymással, mesélte 2018-ban a FEM3 Caféban. A lánya az édesanyjával él, így annyira sokat nem találkoznak egymással, mégis remekül kijönnek egymással.

- Nagyon őszinte a kapcsolatunk ahhoz képest, hogy keveset látom, de nullától hétéves koráig nagyon sok időt töltöttem vele, és akkor kialakult egy érzelmi kötődés. Laza apa vagyok, nem pedig szigorú, de azért van tekintélyem, nem az van, hogy nincs tisztelet - magyarázta akkor hozzátéve, hogy úgy látja, Szonjának nagyon jó humora van, hihetetlenül okos és jólelkű lány.

Gyönyörű kamaszlány Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya

Képes összeállításunkban megnézheted a Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lányáról készült friss fotókat.

Ezt is szeretjük