Ő Jolly 20 évvel fiatalabb barátnője - Barbara szépségversenyt is nyert
Jolly minden nyilvános megjelenésekor magával viszi Barbarát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tarcsi Zoltán - művésznevén Jolly - ég a szerelemtől. Párjával tavaly tavasszal, egy sajtótájékoztatón ismerkedtek meg, kétségkívül szerelem volt első látásra az övék, ugyanis már aznap elmentek randevúzni.

A gyönyörű lány húsz évvel fiatalabb a mulatóskirálynál, de ez mit sem számít kapcsolatukban, nagyobb összhangban nem is lehetnének. Észre sem veszik, hogy nem egyidősek, de saját bevallásuk szerint rengeteget változtak, amióta együtt vannak.

Jolly barátnője igazi bombázó

A TV2 Mokka című műsorában amellett, hogy megvillantották konyhai tudományukat, bepillantást engedtek a hétköznapjaikba, illetve kapcsolatukról és megismerkedésük pillanatáról is meséltek Mádai Viviennek és Istenes Lászlónak.

- Először a kisugárzása fogott meg Jollynak, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Számomra nem volt olyan egyértelmű, hogy komoly lesz a dolog első pillanatban, mint nála. Ez azért van, mert kapcsolati téren kissé zárkózott vagyok, de rögtön éreztem, hogy megvan a szikra - mesélte Barbara a műsorban.

jolly-és-barbara
Fotó: TV2 Mokka

Bár nagyon jól sikerült az első randi, az énekes a Citadellára vitte romantikázni a lányt, mégsem tudta egykönnyen meghódítani a szívét, ugyanis sokáig nem adta be a derekát. Ezt a 42 éves sztár cseppet sem bánta, hiszen nem szereti, ha egy nő könnyen a horgára akad.

jolly-mokka
Fotó: TV2 Mokka

A szerelmeseket úgy konferálták be a műsorban, mintha már az eljegyzést fontolgatnák, azonban erről szó sincs. Nagyon biztosak a kapcsolatban, de Jolly fejében egyelőre nincs tervben a lánykérés, előbb a zenei karrierjében szeretné elérni kitűzött céljait, illetve még el sem vált hivatalosan volt feleségétől, Suzytól.

Shane Tusup barátnője

Fotókon megmutatjuk Shane Tusup gyönyörű barátnője, aki elcsábította a sztáredzőt egzotikus szépségével. Íme Cortney Brew.

Ezt is szeretjük