Modellmunkából rémálom: a magyar szépségkirálynőt elkábították, és gyilkossággal fenyegették
A 2021-es Miss Universe Hungary győztesét, Jázmin Viktóriát emberrablóktól menekítették meg a hatóságok.

jázmin-viktória-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2021-es Miss Universe Hungary győztesének álommunkája pillanatok alatt változott rémálommá. Jázmin Viktóriát emberrablók karmaiból kellett kimentenie a hatóságoknak.

A 21 éves szépségkirálynőt egy ruhakollekció fotózására kérték fel 11 másik lánnyal együtt. A munka helyszíne az albán határ melletti Ohridi-tó partja volt Észak-Macedóniában.

Jázmin Viktóriát emberrablóktól mentették meg

Eleinte minden klappolt, a környezet mesés volt, megbízója kedves, a nemzetközi modellcsapat tagjai nem sejthettek semmit. Pár nap elteltével azonban minden megváltozott. 

jázmin-life
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- Az érkezésnél elvették a szállodások az útlevelem, majd napokig nem történt semmi, miközben bárhova mentem, volt velem valaki, felügyeltek. A megbízóm egy idő után nyomulni kezdett. Ölelgetni akart, kérte, hogy adjak puszit, kissé erőszakosan közeledett, ám én elutasítottam - mesélte a szépségkirálynő a Blikknek.

Egy tóparti kávézás során a férfi azt mondta neki, ha most megölné, és a vízbe dobná, senki nem találna rá. Ezután bort itatott vele, az italba feltehetőleg belekevert valamit, mert a lány öntudatlan állapotba került. Jázmin Viktória másnap jelezte az édesapjának, baj van, a hatóságok koordinálásával menekítették meg, majd bújtatták el az ember- és szervkereskedőktől, akikről kiderült, az Interpol is nyomoz utánuk.

Kapócs Zsóka párja

Kapócs Zsókánál hosszú évek után tört meg a jég, augusztusban kirakott egy közös fotót gyermeke jóképű édesapjával. Az egykori válogatott labdarúgóval gyönyörű párt alkotnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Adam Beres/KEN!media

Ezt is szeretjük