Modellmunkából rémálom: a magyar szépségkirálynőt elkábították, és gyilkossággal fenyegették

A 2021-es Miss Universe Hungary győztesét, Jázmin Viktóriát emberrablóktól menekítették meg a hatóságok.

jázmin-viktória-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2021-es Miss Universe Hungary győztesének álommunkája pillanatok alatt változott rémálommá. Jázmin Viktóriát emberrablók karmaiból kellett kimentenie a hatóságoknak.

A 21 éves szépségkirálynőt egy ruhakollekció fotózására kérték fel 11 másik lánnyal együtt. A munka helyszíne az albán határ melletti Ohridi-tó partja volt Észak-Macedóniában.

Jázmin Viktóriát emberrablóktól mentették meg

Eleinte minden klappolt, a környezet mesés volt, megbízója kedves, a nemzetközi modellcsapat tagjai nem sejthettek semmit. Pár nap elteltével azonban minden megváltozott. 

jázmin-life
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- Az érkezésnél elvették a szállodások az útlevelem, majd napokig nem történt semmi, miközben bárhova mentem, volt velem valaki, felügyeltek. A megbízóm egy idő után nyomulni kezdett. Ölelgetni akart, kérte, hogy adjak puszit, kissé erőszakosan közeledett, ám én elutasítottam - mesélte a szépségkirálynő a Blikknek.

Egy tóparti kávézás során a férfi azt mondta neki, ha most megölné, és a vízbe dobná, senki nem találna rá. Ezután bort itatott vele, az italba feltehetőleg belekevert valamit, mert a lány öntudatlan állapotba került. Jázmin Viktória másnap jelezte az édesapjának, baj van, a hatóságok koordinálásával menekítették meg, majd bújtatták el az ember- és szervkereskedőktől, akikről kiderült, az Interpol is nyomoz utánuk.

Kapócs Zsóka párja

Kapócs Zsókánál hosszú évek után tört meg a jég, augusztusban kirakott egy közös fotót gyermeke jóképű édesapjával. Az egykori válogatott labdarúgóval gyönyörű párt alkotnak.

Ő Kapócs Zsóka párja: először szerepelnek közös fotón

Kapócs Zsóka először posztolt olyan képet, amelyen gyermeke édesapjával, Simek Péterrel szerepel.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Adam Beres/KEN!media

Ezt is szeretjük