Járai Máté padlót fogott a Reggeliből menesztése után: életében először rúgták ki

Járai Máté bevallotta, megingott az önbecsülése azután, hogy nem hosszabbított vele szerződést az RTL reggeli műsora.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat meglepett a hír január 31-én, miszerint Járai Máté elbúcsúzik a Reggeli csapatától, miután nem hosszabbították meg a szerződését. 

Az Instagram-oldalán még aznap hosszú bejegyzésben fejtette ki a követőinek, mi történt pontosan, milyen érzések kavarognak benne. 

Járai Máté a Reggeliből menesztése után

Már az akkori bejegyzésében sem tagadta, fáj neki, hogy távoznia kellett a produkcióból. A Best magazinnak részletesen kifejtette, hogyan élte meg az egészet. Elárulta, emelt fővel vette tudomásul, hogy többé nem akarnak vele dolgozni, úgy élte meg az egészet, mint egy szakítást.

- Igazán komoly érvek nem hangzottak el, amikor közölték a hírt. Ez olyan volt, mint egy szakítás, ott sem kell feltétlenül megindokolni a döntést, csak elmondani azt. Amúgy soha nem szakítottak még velem sem munkahelyen, sem magánéletben, mindig én jöttem el.

Régóta vágyott a széles körű ismertségre, de nem állt naivan a tévés szereplésekhez, tudta jól, nem tarthat minden örökké. 

- Ezt az eszemmel felfogtam, de a szív és lélek máshogy érez, pláne most. 

Padlót fogtam, most arra figyelek, hogy a szorongásaim ne jöjjenek vissza. 

- Az elmúlt években ezek megszűntek, mert úgy érzetem, a helyemen vagyok. Biztonságban éreztem magam, az önbecsülésem is a helyére került, mindez most azért megingott.

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük