Járai Máté és Kíra esküvői fotója: alig ismerni rájuk a 18 éve készült képen

Járai Máté és Kíra 2004. szeptember 21-én álltak oltár elé. Mutatjuk, hogy néztek ki a nagy napon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valamennyi házaspár kapcsolatában mérföldkő az esküvőjük napja, amelyet minden évben megünnepelnek. Ez Járai Máté és Járai Kíra életében is így van, szeptember 21-e örökre különleges nap marad számukra.

2004-ben házasodtak össze. A szertartás eltért a hagyományostól, nem volt fehér ruha vagy öltöny: Járai Kíra farmerben és egy fekete pulóverben, férje zöld ingben állt az oltár elé.

Járai Máté és Járai Kíra esküvői fotója

18. házassági évfordulójukon Járai Máté felelevenítette mindezt, esküvői képükkel ünnepelt és nosztalgiázott egyben. 

"Ma nagykorú lett a házasságunk, éppen 18 éve vagy Járai, és éppen ma 18 éve álltunk a Boróka panzió kertjében, hogy azt mondjuk:" IGEN" és én ma sem hiszem kevésbé, mint akkor Járai Kíra, hogy MIATTAD érdemes élni! Köszönöm Neked ennek a 18 évnek minden pillanatát, és várom a folytatást! Csakis VELED! SZERETLEK!" - fogalmazott a bejegyzésben.

A fényképen alig lehet felismerni őket: Járai Kíra a már-már védjegyének számító rövid frizura helyett hosszú copfot visel, és Járai Máté sem úgy fest, ahogy a tévében megszoktuk, például nincsen az arcán borosta.

Járai Kíra dögös, bikinis képeken

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Járai Kíra bikiniben tarol az Instán: bombázóként pózolt a Duna-parton

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük