Ezen múlt, hogy nem Járai Máté és Kíra győzött a Nyerő Párosban
Ha Dér Heniék helyett Járaiék jutnak a fináléba, másképp végződött volna a Nyerő Páros negyedik évada.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté és felesége, Kíra a 2020-as Nyerő Páros harmadik helyezettje lett, de győztesnek érezhetik magukat, mert a műsornak köszönhetően egyfajta tinédzserszerelemként újra felfedezték egymást, a rajongótáboruk is hatalmasra nőtt. 

Bár közvetlenül a vetélkedő forgatása után a színész nagyon elkeseredett, most már csak a pozitív oldalát látja a történteknek. Amikor nézőként követték nyomon a villában történteket, őket is annyira beszippantotta a Nyerő Páros, mint a kedvenc sorozatuk. 

Járai Máté és Kíra győzhettek volna a Nyerő Párosban  

A 42 éves sztár a Reggeliben azt mondta, szerinte a dobogós helyezéssel jöttek ki a legjobban a helyzetből, mert akik nekik drukkoltak, azt mondták, emberségből jelesre vizsgáztak, nagyon megszerették őket az esős feladat miatt, és megható és nagyszerű volt az utolsó beszéd, amit Máté Rácz Jenőnek mondott. Akik nem kedvelték a második helyen végzett Dér Heniéket, megkapták azt az elégtételt, hogy rájuk egyik, a villából korábban kiesett pár sem szavazott. Akik Rácz Jenőéknek drukkoltak, örülhettek, hogy a sztárséf és Dóri győzött.  

jarai-mate-kira-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Dér Heni és Gergő azzal került egyenes ágon a döntőbe, hogy ők fűrészeltek el egy vastag farönköt a leggyorsabban. Rácz Jenő és Dóri, valamint Járai Máté és Kíra 107 percig álltak a jéghideg esőben és szélben, szinte percenként megfordult, melyikük érezte úgy, hogy nem bírják tovább, de végül Járaiék adták fel előbb a küzdelmet. A döntőben aztán a sztárséf és párja 6-0-s szavazataránnyal győzött. 

- Megbeszéltük, hogy éltünk legemlékezetesebb 107 perce volt, mert mindennek az eszenciája volt, ahogy ez az egész játék is. Semmi más nem létezett, csak ő és én. (…) De annyi olyan pont volt ebben a játékban, amikor annak ellenére, hogy közönség és kamerák is voltak, mégis azt éreztem, hogy csak mi vagyunk ketten - osztotta meg a nézőkkel Járai Kíra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha Dér Heniék helyett Járaiék jutnak a fináléba, egészen másképp végződik a Nyerő Páros negyedik évada. Papp Gergő műsorvezető is kíváncsi volt arra, utánajártak-e annak, ha Heni és Gergő helyett ők állnak Rácz Jenőék mellett, hogyan alakul a végeredmény. 

- Három szavazatunk egészen biztos lett volna (Czutor Zoliéktól, Szalay Bencééktől és Dudás Mikiéktől - a szerk.), így fele-fele lett volna, ilyenkor a pénz dönt, mi nyertünk volna - árulta el Kíra. 

jarai-mate-kira2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A Jászai Mari-díjas színész a színházi előadásai után szokott kapni néhány kommentet, de a Nyerő Páros döntőjében szinte felrobbant az Instagram-oldala, hétezer üzenetet kapott. Éjjel fél háromig tartott, de mindenkinek válaszolt. 

A Nyerő Páros női versenyzői bikiniben

Nem mindennapi versenyen vehettek részt a Nyerő Páros női versenyzői az idei, negyedik évadban: a Pusztazámor Szépe címért indultak. Mindegyik hölgy nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. Képes összeállításunkban megnézheted a Nyerő Páros versenyzőit bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük